Tristan Thompson dejtar modellen Karizma Ramirez

Efter uppbrottet från Khloé Kardashian så har basketstjärnan Tristan Thompson redan gått vidare. Han har den senaste tiden dejtat modellen Karizma Ramirez.


Det går fort i hockey. Eller ska vi säga i basket? NBA-stjärnan Tristan Thompson, 27, har nämligen redan skaffat sig en ny kärlek vid sin sida. 

Det var kort efter alla hjärtans dag som det stod klart att förhållandet mellan Tristan och Khloé Kardashian, 34, var över. De har dottern True Thompson tillsammans.

Khloé ska ha dumpat Tristan att det hade avslöjats att Tristan hade varit otrogen mot Khloé med modellen Jordyn Woods, 21. 

Tristan Thompson och Khloe Kardashian har nu gjort slut. Bildkälla: Stella Pictures.

Khloé gav först Jordyn skulden för att ha splittrat hennes familj, men Jordyn menade i en intervju med Jada Pinkett Smith att Khloés förhållande med Tristan hade tagit slut långt innan dess. 

Efter det så skrev Khloé att det i själva verket var Tristans fel att förhållandet hade tagit slut.

På Twitter skrev Khloé vidare:

"Jag måste gå vidare med mitt liv och räkna mina välsignelser. Min familj, min hälsa och min underbara dotter True". 

Tristan dejtar modellen Karizma

Nu verkar det som att Tristan blev den som gick vidare med sitt liv riktigt snabbt. Enligt Mirror har han redan nu alltså en ny kvinna som får hans hjärta att bulta extra hårt. 

Det är ingen mindre än servitrisen och modellen Karizma Ramirez, 28, som har fått Tristan på fall.

Karizma Ramirez har gått på flera dejter med Tristan den senaste tiden. Bildkälla: Instagram

Karizma och Tristan fångades på bild när de var på dejt på lyxrestaurangen Nobu i New York. Förra veckan var de även på en dubbeldejt på restaurangen Carbone. 

Med på den middagen var Tristans lagkamrat Jordan Clarkson, skriver Mirror.

Om du känner igen Karizma sedan tidigare så är det inte så konstigt. Hon har nämligen dejtat artisten Chris Brown och NBA-spelaren Shane Larkin.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!