Söndag 1 Aug
Stockholm

Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar ihop med Mia och Jesper

Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar ihop med Mia och Jesper.
Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar ihop med Pennys föräldrar Mia och Jesper Parnevik. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

I augusti föder Penny Parnevik sitt första barn. Redan nu har hon och pojkvännen Douglas Murray gjort upp planerna om hur den första tiden kommer att se ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är på sin Youtubekanal som Penny Parnevik, 22, svarar på fansens frågor om hennes graviditet. 

I februari gick Penny ut och berättade för omvärlden att hon och pojkvännen Douglas Murray, 39, ska bli föräldrar. Den 22 augusti väntas den lille födas, men redan nu planerar paret för fullt. 

Penny har bland annat bestämt att bebisen ska födas i USA. 

Douglas Murray och Penny Parnevik blir föräldrar i augusti. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag kommer att föda i Florida. Jag kommer att bo hemma hos min mamma och pappa. Det här bestämde vi av olika anledningar. Douglas kommer också att bo med mig, mamma och pappa, säger Penny i videon.

Penny valde bort att föda i Sverige eftersom inte känner att vården är lika säker här som i USA. Även Kalifornien, där Penny och Douglas annars bor, föll bort när de skulle spika en födelseort. 

Jesper och Mia Parnevik öppnar upp hemmets dörrar för Penny och Douglas. Bildkälla: Stella Pictures

Att valet föll på just Florida är för att Penny vill ha sin familj nära, och det sjukhuset där hon har bestämt sig för att föda på har hon gått till sedan hon var liten. 

– Om jag skulle föda där (i Kalifornien, reds. anm) och sen behöva vara själv med barnet medan Douglas kanske jobbar så skulle jag känt mig väldigt ensam, säger Penny. 

Penny ser fram emot tiden i Florida och att bo med mamma Mia och pappa Jesper. 

– Jag och Douglas kommer att sova i mitt rum. Mamma har redan gjort om det till ett barnrum och gästrum för oss. Så kommer vi att bo där så länge som vi tycker att det är skönt och behövs. Jag tror att det blir flera månader eller veckor, säger Penny.

Låter det mysigt?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela