Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborgs intima ord om Dante Lindhe från Hov1

- 14/03/2019, 11:05 -

Det är i sin senaste video som Linn Ahlborg väljer att svara på en fråga som kanske var mer oväntad än väntad.

Linn Ahlborg är tillbaka med en ny video där hon äter sushi och uppdaterar sina fans om vad som händer i livet. Linn har den senaste månaden varit i Australien samt flyttat till en helt ny lägenhet i Stockholm. Nyligen kom det fram att Ben Mitkus flyttat in i samma hus vilket Linn var sisådär halvnöjd över. 

Linn Ahlborg
Linn Ahlborg har över 422 000 prenumeranter på Youtube. Bildkälla: Youtube

– Jag, Ben och Nicci Hernestig kommer alltså att handla på samma ICA, sa hon skämtsamt.

Utöver hårt jobb och flytt så kämpar Linn även på med Tinder, som hon flera gånger stängts av ifrån då folk tror att hennes konto är ett fejkkonto. 

– Här försöker man hitta en man, så blir man blockerad, säger hon. 

"Han utstrålar ett bra ligg"

En av frågorna Linn får av sina läsare är något mer oblyg än de andra. Den handlar om vem hon skulle döda, ligga med och gifta sig med av Benjamin Ingrosso, Felix Sandman och Dante Lindhe som är en av bandmedlemmarna i Hov1. Men Linn behöver knappt tänka efter innan hon svarar.

Linn Ahlborg
"Oj, denna är enkel", säger Linn om frågan. Bildkälla: Youtube
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso är omtalad för att laga bra pasta. Nu är han även singel. Bildkälla: Stella PicturesFelix Sandman
Felix Sandman och Linn har tidigare haft en liten fling på Instagram. Dock rann det lika snabbt ut i sanden. Bildkälla: Stella Pictures
 Dante Lindhe
Dante Lindhe är minst sagt en flickidol. Han är en av medlemmarna i bandet Hov1. Bildkälla: Dante Lindhe Instagram

– Jag hade legat med Dante alla dagar i veckan. Då han utstrålar ett bra ligg. Sedan hade jag gift mig med Benjamin Ingrosso då han skulle kunna laga pasta till mig. Sedan hade jag dödat Felix, svarar hon.