Fredag 23 Jul
Stockholm

Vlad Reiser om kärlekslivet: "Jag är singel as f*ck"

Vlad Reiser
Vlad Reiser är med i NJIE HOUSE, ett socialt experiment. Foto: Johan Nilsson/TT

Det sociala experimentet NJIE HOUSE går ut på att sex välkända Youtubers flyttar ihop och bor tillsammans under 30 dagar. Vlad Reiser är en av deltagarna och han hoppas på att en och annan romans ska uppstå i huset.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Youtube-profilerna Vlad Reiser, Amanda Strand, Daniel Norlin, Linus ”Zaitr0s” Andersson, Felicia Aveklew och Jasmine ”Jasse” Gustafsson kommer under 30 dagar att bo och leva tillsammans i samma hus. 

Lokalen som belägen på Regeringsgatan i Stockholm, har stora fönster ut mot gatan – så fansen får en unik möjlighet att integrera med profilerna på ett nytt sätt. 

En av deltagarna, Vlad Reiser,  har varit i rampljuset under den senaste tiden. Han kom till Andra chansen i årets Melodifestivalen med bidraget Nakna i regnet. Nu är han aktuell för det sociala experimentet NJIE HOUSE, som uppmanar till en aktivare livsstil.

– Jag pushar alltid att man ska gå utanför sin comfort zone, att man måste göra det man tycker är läskigt och köra mot sina drömmar, säger han till Nyheter24.

Youtube-profilen känner några av deltagarna sedan tidigare, men några ansikten är helt okända. Och frågan är hur det kommer gå att bo tillsammans med fem andra vloggare under en sådan lång tid och på en sådan liten yta.

– Det är läskigt. Allt kan hända, säger han.

Vlad Reiser är single and ready to mingle.

Tror du att romans kan uppstå i huset?

– Jag hoppas det. 

Hur ser kärlekslivet ut för dig?

– Jag är singel as f*ck.

Har du varit på en mardrömsdejt?

– Jag skulle träffa en tjej via Tinder och jag planerade att vi skulle gå och ta en öl tillsammans. Men när jag kom dit så satt hon där med sina fem kollegor och dricker. Så när jag frågade om vi kunde gå och dricka själva någonstans så sa hon att vi skulle sitta kvar här. 

Han fortsätter:

– Ett par minuter senare så gick jag bara därifrån. Det kändes jättekonstigt. 

Efter Melodifestivalens deltävling i Göteborg så ryktades det om att du hade raggat på Wiktoria under efterfesten, stämmer det?

Vlad Reiser är tyst en stund.

– Såg det ut som det? Ja, kanske. Nej det var inget ragg där utan vi önskade varandra lycka till. Vi har bara en vänskaplig relation idag, säger han.

Se hela Nyheter24:s intervju med Youtube-stjärnan Vlad Reiser i klippet ovan! 

Tror du att Vlad kommer hitta kärleken i huset?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela