Torsdag 30 Jun
Stockholm

Jocke och Jonna tvingas skjuta upp inspelningen av Exposed

Joz
Joakim och Jonna skjuter upp sin serie. Foto: Intsgaram/Youtube

Det blåser en hel del hemma hos Joakim och Jonna Lundell. Just nu ligger de i tvist med en av deras vänner och före detta anställda Johan "Joz" Sernebrink.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det händer en hel del i Joakim Lundell och Jonna Lundells liv just nu. Efter att paret kom hem från sin familjeresa i Dubai har de hamnat i en ordentlig tvist med sin före detta anställda och vän Johan "Joz" Sernebrink

Enligt Joakim och Jonna har de fått reda på en rad allvarliga saker om Joz, någonting han själv nekar till. 

Joakim och Jonna berättar om de jobbiga omständigheter som just nu råder. Bildkälla: Youtube

–  V fick reda på väldigt allvarliga saker om Joz, som vi konfronterade honom om. Men han vägrade att svara. Vi tog ett krismöte med alla hantverkare som bekräftade en rad saker om honom. Och när vi sedan ringde runt så kom det fram ännu mer. Så vi väljer nu att stänga dörren kring Joz då det har med andra människor att göra. I respekt för dem vill vi inte gå in ytterligare på vad det gäller, säger Joakim.

Nu tvingas Joakim och hans crew att skjuta upp inspelningen av Exposed. Bildkälla: TT

Allt detta ska ha resulterat i att ombyggnaden av familjens hus inte ska vara klart ännu. Detta sätter i sin tur en rad käppar i hjulet för den inplanerade inspelningen av Jockes egna dokusåpa Exposed som nu skjuts upp. 

I podcasten Mediepodden som drivs av Emanuel Karlsten och Olle Lidbom så berättar de att anmälan till dokusåpan stängdes efter att ha varit öppen i två veckor. Under de 14 dagarna så blev det tydligt vilket enormt intresse det finns för dokusåpan. För det är minst sagt sanslöst många som är lockade av att vara med i "Exposed".

Hela 21 000 människor har sökt, och av de bedöms 17 000 av de vara "uppriktiga" enligt Lundells team, berättar Mediepodden.

För att ge lite perspektiv över hur många det är så kan vi säga att 7 335 personer sökte till juristprogrammet. Läkarprogrammet lockade 6 565 ansökningar, något som Karlsten och Lidbom pratar om i det senaste poddavsnittet. 

Läs mer om händelsen här.

Har du koll på allt som hänt?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.