Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell berättar om sorgen efter aborten: "Hon kollapsade"

- 20/03/2019, 18:34 -

Det var under onsdagskvällen som Joakim Lundell valde att gå ut med beskedet att Jonna nyligen valt att göra en abort och att paret just nu går igenom en väldigt jobbig tid.

Joakim och Jonna Lundell går just nu igenom en väldigt jobbig tid. 

Efter att ha märkt av en rad olika fel på sitt nyköpta lyxhus valde de att anställa hantverkaren Johan "Joz" Sernebrink, 36, som skulle hjälpa dem att få ordning på huset. Enligt Joakim ska Lundell-paret ha befunnit sig utomlands när de fick reda på att Joz inte dykt upp till sitt arbete. 

Efter det ska de ha fått reda på en rad olika saker som ska ha hänt kring Joz vilket nu fått dem att bryta kontakten med honom.

Jonna Lundell tillsammans med Joakim Lundell
Paret gick ut i en video och berättade om de jobbiga omständigheterna. Bildkälla: Youtube

– Det är en rad allvarliga saker som hänt, berättade Joakim i en video.

Utöver det så hade paret det väldigt jobbigt med en stalker som tidigare skickat hat och hot till familjen. Efter många turer valde polisen tillsist att plocka in honom och köra honom till psykakuten. 

Men motgångarna stannar inte där. 

Berättar om aborten – möter starkt stöd av fansen

Under onsdagskvällen valde Joakim att gå ut med att Jonna nyligen gjort en abort. Det hela blev en väldigt känslig video, men han möttes snabbt av väldigt starkt stöd från sina fans. 

Det var för ett par veckor sedan som Jonna upptäckte att hon var gravid. Det hela kom som en chock för paret då de inte försökt aktivt att bli gravida samt att hon ganska strax efter Lunabelles födsel börjat att använda skydd. 

Jonna Lundell
Jonna Lundell tillsammans med sockersöta dottern Lunabelle. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Till en början blev Jocke och Jonna glada och ville behålla barnet. Men på grund av att Jonna mått väldigt dåligt på slutet så tog paret det gemensamma slutet att ta bort barnet.

– Efter att vi fick veta det här med Joz så rasade ju allt.... det här året har varit väldigt tufft för oss och sen kom det här också. Jonna kollapsade och mådde fruktansvärt dåligt. Så vi beslutade att det var bäst att ta bort barnet så Jonna skulle kunna fokusera på att må bra, berättar han. 

– Jag beskyller mig själv så jävla hårt. Hade jag aldrig tagit in Joz i vårt hus hade Jonna inte behövt krascha som hon gjorde. De på sjukhuset sa till oss att hon var i väldigt dåligt skick och att det skulle bli kämpigt för henne att ta sig igenom en graviditet, berättar han. 

– Tack för all kärlek ni ger oss. Vi älskar er, avslutade han.

Här kan du se videon i sin helhet: