Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bebislycka för Jessica Simpson – visar stolt upp Birdie Mae på Instagram

- 21/03/2019, 13:54

Nu har Jessica Simpson och maken Eric Johnson fått tillökning. Paret fick sitt tredje barn på tisdagen – och de var inte sena med att stolt visa upp den lilla dottern på sociala medier.

Artisten och designern Jessica Simpson, 38, och hennes make, den före detta NFL-spelaren Eric Johnson, 39, har nu fått sitt tredje barn. 

Paret har sedan tidigare två barn – dottern Maxwell Drew, 6, och sonen Ace Knute, 5. 

De delade den glädjande nyheten om tillökning på social medier på onsdagen. 

”Vi är så glada och stolta över att vi fått en alldeles perfekt dotter, Birdie Mae Johnson. Den 19 mars 2019. 4 904 gram”, skriver Jessica Simpson på sitt Instagram-konto. 

Jessica Simpson
Jessica Simpson och Eric Johnson fick en liten flicka på tisdagen. Bildkälla: Instagram/jessicasimpson

Redan i september förra året avslöjade Jessica Simpson på Instagram att hon väntade sitt tredje barn. ”Den här lilla tjejen gör att vi blir fem i familjen”, skrev stjärnan på Instagram. 

Jessica Simpson
Jessica Simpson la upp den här bilden på Instagram strax innan hon födde dottern Birdie Mae Johnson. Bildkälla: Instagram/jessicasimpson

Dottern Maxwell Drew och sonen Ace Knute verkar ha sett framemot att få en lillasyster. 

I oktober öppnade Jessica Simpson upp sig om graviditeten i en intervju med People. Hon berättade då att sonen och dottern dagligen ställde nyfikna frågor till henne och Eric. 

”De vill veta varje detalj – som hur mjölken kommer ut ur mamma, hur barn faktiskt kommer in i magen och om min navel är en mikrofon för att kunna kommunicera med bebisen”, sa Jessica Simpson i intervjun. 

Talang upptäcktes på kyrkläger

Jessica Simpson föddes 1980 i Abilene, Texas, i USA. Hon är en amerikansk skådespelare, artist och designer. Hon är även känd från dokusåpan Newlyweds, en reality-show som följde Jessica och dåvarande maken Nick Lachey. Paret skiljde sig 2005. 

Jessica Simpson slog igenom som popsångerska 1999 och har två guld- och tre multiplatinacertifierade musikalbum. Hon började sin karriär vid 12 års ålder i kyrkokören hemma i Texas. 

Hennes talang upptäcktes på ett kyrkläger, då en man som ägde ett kristet skivbolag blev imponerad av 13-åriga Jessica. Under de följade åren spelade de in en kristen gospelskiva, men bolaget lades ner innan skivan släpptes. 

1999 kom alltså genombrottet för popstjärnan, då hon släppte sin debutskiva Sweet Kisses som sålde över två miljoner exemplar i USA och nådde plats 25 på den amerikanska Billboard-listan.