Torsdag 29 Jul
Stockholm

Joakim Lundell: "Därför väljer vi att bo kvar i huset trots allt jobbigt som hänt"

Joz
Joakim och Jonna väljer att bo kvar i sitt hus. Foto: Instagram

Det är i en frågestund på sin Instagram som Joakim Lundell väljer att svara på sina fans frågor angående allt som hänt den senaste tiden. Bland annat får han frågan om varför familjen inte väljer att flytta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är få som undgått dramat som ägt rum hemma hos Joakim och Jonna Lundell. Det hela har haft att göra med deras före detta hantverkare Johan "Joz" Sernebrink, 36. Enligt Joakim ska Lundell-paret ha befunnit sig utomlands när de fick reda på att Joz inte dykt upp till sitt arbete. Efter det ska de ha fått reda på en rad olika saker som ska ha hänt kring Joz vilket nu fått dem att bryta kontakten med honom.

I en livevideo gav Jocke sin version av det hela och han sa då att han numera har svårt att vistas i vissa rum i Lundell-hemmet, efter att Joz bott där. 

Joakim och Jonna ligger i tvist med sin före detta hantverkare Joz. Bildkälla: Instagram/Youtube

– Jag kommer antagligen aldrig att vilja gå in på badrummet på övervåningen någonsin igen. Och så känner jag med många andra rum i huset. Detta efter att man fått reda på vad som ägt rum här hemma medan vi varit borta, sa han då.

– Ibland saknar jag vårt förra hus. Det var litet och det var folk som sprang utanför fönstret. Men vi var i alla fall lyckliga. 

Exakt vad som ägt rum i huset medan de varit borta framgår inte. Men enligt paret ska det vara "allvarligt". 

Efter videon frågade många fans Jocke hur det kommer sig att paret inte säljer huset och flyttar. Men enligt honom är det absolut ingenting de funderat på att göra. 

"Vi har lagt för mycket pengar och tid på detta hus", skriver Joakim.

"Nej vi tänker absolut inte flytta. Vi har lagt för mycket tid och pengar på detta hus. Samt att våra hantverkare byggt och gjort ett underbart hus hittills", skriver Joakim. 

Under gårdagens livevideo valde Joakim även att gå ut med att Jonna nyligen valt att göra en abort. Detta på grund av att rådande omständigheter fått henne att må väldigt dåligt. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela