Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kaos i Gift vid första ögonkastet : "Vi har ju dejtat varandra förut"

- 25/03/2019, 13:36 -

Det är i det senaste avsnittet av Gift vid första ögonkastet som det uppstår ordentligt med kaos. Avsnittet innehåller både snoppfight, bråk och en rejäl chock för två av deltagarna.

Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Och mycket av den varan hittar vi i succéserien Gift vid första ögonkastet. I programmet låter sex modiga singlar en expertpanel hjälpa dem att hitta sin perfekta partner. Första gången de träffas är vid altaret och därefter ska de leva som äkta makar i fyra veckor. Och hittills har det gått lite hur som helst. 

Gift vid första ögonkastet
Det blir en ordentlig vändning i veckans Gift vid första ögonkastet. Bildkälla: SVTPlay
Det blir lite stel stämning när killarna inser att de nu dejtat samma tjej. Bildkälla: SVTPlay

I senaste avsnittet hände dock någonting som aldrig hänt tidigare i den svenska upplagans historia. När de tre paren ska spendera en gemensam kväll tillsammans så träffas de för första gången. Två av dem inser då att detta inte är första gången de ser varandra. 

Miha, 27, och Magnus 33, ser lite generade ut när de tar i hand och presenterar sig. Detta är för att de tidigare varit på date. 

– Gud , jag tror jag har dejtat han på nedervåningen, uttrycker Miha skrattandes efter det genanta mötet. 

Det hela utspelade sig för ett par år sedan då Miha och Magnus gick på dejt i den mysiga delen Gamla Stan som ligger i Stockholm. Men mer än en 45 minuters fika – det blev det inte. 

Se hela klippet från mötet i spelaren ovan. 

Kollar du på Gift vid första ögonkastet?