Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BEBISLYCKA! Meghan Markle och prins Harry har fått en liten son

- 06/05/2019, 15:43 -

Måndagen den 6 maj 2019 föddes Meghan Markle och prins Harrys bebis. Det blev en liten son.

Den 19 maj 2018 gifte sig prins Harry, 34, med skådespelaren Meghan Markle, 37. Efter bröllopet blev Meghan hertiginna av Sussex, och den 15 oktober meddelade Meghan och Harry den glada nyheten – de skulle bli föräldrar.

Paret berättade att bebisen ska komma i vår, och det har spekulerats om slutet av mars eller början av april.

Nu har parets bebis kommit till världen och det blev en liten son. Han föddes 05.26 på morgonen och väger 3,2 kilo, uppger The Sun.

Både Meghan och bebisen mår bra, meddelar det brittiska kungahuset. 

– Jag är så stolt över min fru, säger Harry under en presskonferens.

Meghan och Harry kommer att visa upp sin son om två dagar.

Harry och Meghans son är den sjunde i tronföljden – men han kommer inte att få titeln prins. Detta efter en regel som infördes 1917, skriver Cosmopolitan

För att Harry och Meghans son ska få den titeln så måste drottning Elizabeth gå in och ändra det.  

Efter födseln ska hela familjen flytta till Frogmore Cottage vid slottet Windsor.

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle har blivit föräldrar. Bildkälla: Stella Pictures

Paret har ännu inte berättat vad bebisen kommer att heta, men det har tidigare spekulerats i väldigt traditionella namn som Arthur, James och Alexander. 

Det kan dröja upp till en månad innan vi får veta vad sonen kommer att heta. Till det finns flera anledningar, skriver magasinet Town and Country.

– Kungligheter måste överväga det stora ansvaret att namnge en ny medlem i familjen och jag tror att de vill vara hundra procent säkra på sitt val innan de meddelar namnet offentligt och därmed säkrar bebisens plats i historien, säger Victoria Arbiter som är hovreporter för CNN.