Jesper "Jeppe" Johansson
Jesper "Jeppe" Johansson tvingas lämna Paradise hotel. - Foto: Instagram/Jepsor

Chocken i Paradise hotel: deltagare tvingas lämna efter ”regelbrott”

I måndagens avsnitt av Paradise hotel tvingas Jesper ”Jeppe” Johansson att lämna huset. Det hela kom som en rejäl chock både för Jeppe själv och för de andra deltagarna.


Jubileumssäsongen av Paradise hotel är i full gång och tittarna har redan bjudits på många rediga fyllor och guppande täcken. 

Jesper ”Jeppe” Johansson kom in i avsnitt två denna säsong och är en välkänd gammal PH-veteran. I sin medverkan 2013 snuvade han nämligen sin medtävlande Aina Lesse på finalpengarna genom att ”kasta glaskulan” och sno hem 200 000 kronor till sig själv. 

I måndagens avsnitt av Paradise hotel kommer programledaren Rebecca Stella in med beskedet som får flera av deltagarna att brista ut i gråt – Jeppe måste lämna programmet på grund av ”upprepade regelbrott”. 

Vad exakt Jeppe har gjort för att tvingas lämna produktionen får tittarna inte veta i kvällens avsnitt. 

– Beslutet fattades efter att han vid upprepade tillfällen och trots varningar brutit mot flera regler både framför och bakom kameran, säger Susanne Nylén, Presschef Sent Group Sverige, till Nyheter24.  

Vad innebär ”upprepade regelbrott”? 

– Vi går aldrig in på produktionsdetaljer eller vad som står i kontrakt. Men vi kan konstatera att det är flera regelbrott vid flera tillfällen. Det rör sig alltså inte om ett enskilt tillfälle, utan om en samlad bedömning över tid, säger Susanne Nylén. 

Jesper "Jeppe" Johansson tvingas lämna Paradise hotel på grund av "upprepade regelbrott". Bildkälla: Instagram/jepsor

Jesper ”Jeppe” Johansson är själv är förundrad över formuleringen och menar att produktionen aldrig gett honom någon ordentlig anledning till varför han fick lämna paradiset. 

– Jag menar det finns folk där inne som använder ord jag aldrig skulle ta i min mun och som går på personangrepp på ett sätt jag inte skulle göra. Det är mer ett regelbrott om du frågar mig, säger Jesper till Expressen.

Den andra PH-veteranen i årets säsong, Paulina "Paow" Danielsson, blev påtagligt ledsen över beskedet. 

– Jag blev jävligt chockad. Han var ju min egentligen min trygghet här inne, säger Paulina ”Paow” Danielsson innan hon brister ut i gråt. 

Jeppe och Paow har tidigare varit ett par. De blev tillsammans under inspelningarna av Paradise hotel 2013, men det tog abrupt slut efter ett stort bråk under en barturné, då Paow ska ha kastat en flaska på Jeppe.

Paradise Hotel sänds måndag-onsdag 22:00 på TV3 och finns att streama på Viafree och Viaplay

Se i klippet ovan när Rebecca Stella meddelar att Jesper "Jeppe" Johansson måste lämna huset.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Paradise hotel?
Tack för din röst!