Linn och William Ahlborgs intima avslöjande: "Vill egentligen inte prata om det här"

Linn Ahlborg, 19, är en av Sveriges största Youtubestjärnor. Men hennes bror William är även han stor på sociala medier. Tillsammans har nu syskonparet valt att spela in en video där de besvarar fansens frågor.


Linn Ahlborg, 19, är en av landets absolut största Youtubestjärnor och har över 424 000 prenumeranter på sin kanal. Och hennes storhet har minst sagt sköljt över på familjen. Linns pappa Jonas har idag 100 000 följare på sin Instagram och han är väldigt omtyckt av sina lojala följare. William, 20, eller hockeyhunken som Nyheter24 brukar nämna honom som, har strax över 55 000 följare. 

Detta har fått Linns följare att ofta fråga henne om Jonas och William kan vara med i hennes videos. Linn och hennes pappa gjorde nyligen en challange tillsammans som blev succé, men denna gång var det Williams tur. 

Linn och William bestämde sig för att ha en Q/A. Och vissa frågor var oblygare än andra. Bildkälla: Youtube

Linn och hennes bror bestämde sig för att ha en Q/A där de besvarar alla fansen frågor de har om dem. Och frågorna var sannerligen varierande. 

– Vem av oss har mest pengar, säger Linn frågande. 

– Ja inte är det jag , säger Willam följt av ett högt skratt. 

Sedan kommer duon in på lite intimare saker. Exempelvis vad William söker hos en tjej. 

Linn och William besvarar fansens alla frågor. Bildkälla: Youtube

– Jag vill att någon är snäll, trevlig och har en bra personlighet, svarar han. 

Linn ser sedan lite generad ut och läser sedan upp frågan "Vem av er får mest ligg på krogen?", och William blir märkbart besvärad. 

– Det här tänker inte jag sitta och dra inför dig, säger han. 

– Jag tror att jag får mest förfrågningar men William går hem med flest. Du hade ju bara som krav att man ska vara snäll, säger Linn skämtsamt. 

Se videon i sin helhet här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du obekväm med att prata om sex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.