Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn och William Ahlborgs intima avslöjande: "Vill egentligen inte prata om det här"

- 26/03/2019, 11:02 -
Linn Ahlborg

Linn och William Ahlborg pratar sex.

Youtube

Linn Ahlborg, 19, är en av Sveriges största Youtubestjärnor. Men hennes bror William är även han stor på sociala medier. Tillsammans har nu syskonparet valt att spela in en video där de besvarar fansens frågor.

Linn Ahlborg, 19, är en av landets absolut största Youtubestjärnor och har över 424 000 prenumeranter på sin kanal. Och hennes storhet har minst sagt sköljt över på familjen. Linns pappa Jonas har idag 100 000 följare på sin Instagram och han är väldigt omtyckt av sina lojala följare. William, 20, eller hockeyhunken som Nyheter24 brukar nämna honom som, har strax över 55 000 följare. 

Detta har fått Linns följare att ofta fråga henne om Jonas och William kan vara med i hennes videos. Linn och hennes pappa gjorde nyligen en challange tillsammans som blev succé, men denna gång var det Williams tur. 

William och Linn
Linn och William bestämde sig för att ha en Q/A. Och vissa frågor var oblygare än andra. Bildkälla: Youtube

Linn och hennes bror bestämde sig för att ha en Q/A där de besvarar alla fansen frågor de har om dem. Och frågorna var sannerligen varierande. 

– Vem av oss har mest pengar, säger Linn frågande. 

– Ja inte är det jag , säger Willam följt av ett högt skratt. 

Sedan kommer duon in på lite intimare saker. Exempelvis vad William söker hos en tjej. 

Linn och William Ahlborg
Linn och William besvarar fansens alla frågor. Bildkälla: Youtube

– Jag vill att någon är snäll, trevlig och har en bra personlighet, svarar han. 

Linn ser sedan lite generad ut och läser sedan upp frågan "Vem av er får mest ligg på krogen?", och William blir märkbart besvärad. 

– Det här tänker inte jag sitta och dra inför dig, säger han. 

– Jag tror att jag får mest förfrågningar men William går hem med flest. Du hade ju bara som krav att man ska vara snäll, säger Linn skämtsamt. 

Se videon i sin helhet här.

Är du obekväm med att prata om sex?