Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paris Jacksons festnatt med bong – efter rehab

- 27/03/2019, 10:35

Paris Jackson har inte haft det lätt den senaste tiden. Hon har länge kämpat med psykisk ohälsa och har flera självmordsförsök bakom sig. Hon var nyligen på rehab – och nu festar hon igen.

Det har varit en hel del fokus på Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 20, den senaste tiden. Efter dokumentären "Leaving Neverland" som handlar om hennes pappa och de sexuella övergrepp han anklagas för så har många undrat hur Paris hanterar det hela.

Paris har tidigare har kämpat mot en depression och har flera självmordsförsök bakom sig. I januari checkade Paris in på rehab för att ta itu med sitt alkoholmissbruk och sin psykiska hälsa.

Den 14 mars svarade Paris på rykten om att hon skulle vara "en alkoholiserad narkoman som älskar rejv".

– Jag röker gräs på min Instagram Story EN gång och plötsligt är jag en tjackmissbrukare, alkholist och rejvare som också är gift i hemighet, gravid och kanske har en penis, skrev Paris på sin Twitter.

Paris Jackson
Paris Jackson är dotter till Debbie Rowe och Michael Jackson. Bildkälla: Stella Pictures

Bilder spreds då även på Paris och pojkvännen Gabriel Glenn när de var mitt uppe i ett stormigt gräl. Men Paris hävdade att bilderna var tagna ur sitt sammanhang och att paret i själva verket återskapade en "sorglig break up-scen", något som Daily Mail rapporterade om då.

I mitten av mars så kördes Paris akut till sjukhus efter just ett självmordsförsök. Paris själv säger att de uppgifterna är rena lögner. Men polis har bekräftat att de fick ett larm till hennes bostad och att personen kördes till ett sjukhus i närheten efter ett självmordsförsök, skriver Mirror.

Paris Jackson och pojkvän
Paris Jackson och pojkvännen Gabriel Glenn. Bildkälla: Stella Pictures

Efter sjukhusvistelsen har Paris setts hålla igång rejält i hemstaden Beverly Hills. Den 20 mars gick hon på Kathy Hiltons födelsedagsfest. Hon har även varvat några utekvällar med röda mattan-premiärer. Vid sin sida har hon som oftast Gabriel Glenn.

Under gårdagen la Paris ut en video på sin Instagram Story, och på den ser vi hur Paris röker en bong. Till videon skrev hon "420", som är ett slanguttryck som används inom cannabiskulturen, skriver Mirror.

Paris Jackson
Paris Jackson röker en bong. Bildkälla: Instagram/parisjackson

Den 20 april varje år firas marijuanadagen världen över. Paris bor i Kalifornien där det är lagligt att röka marijuana. 

I klippet ovan kan du se videon från Paris kväll.

Känner du att du vill söka hjälp för psykisk ohälsa eller självmordstankar så har Mind Självmordslinjen en öppen chatt och telefon dygnet runt – telefon 90101.

Nationella Hjälplinjen finns också att ringa alla dagar klockan 13-21 på telefon 020-22 00 60.