Fredag 23 Jul
Stockholm

Här är allt du behöver veta om Netflix-serien Störst av allt

Störst av allt
Premiär för "Störst av allt" är det den 5 april. Då läggs alla avsnitten ut på Netflix. Foto: Stella Pictures

Felix Sandman och William Spetz är två av de starka namn som kommer att dyka upp i en av vårens mest efterlängtade serier "Störst av allt".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det hela kommer att börja med en blodig skolskjutning på Djursholms allmänna gymnasium i Stockholm. 

Under seriens gång får vi sedan följa historien som ledde fram till den tragiska händelsen. Bland annat så får tittarna se förhören med den sköra och känslosamma huvudkaraktären Maja samtidigt som det visas upp en rad olika tillbakablickar. 

– Det var viktigt att få fram Majas karaktär, hur hon är från början. Hon är den duktiga flickan, och sen får vi vara med på hennes resa och vad hon utsätts för. Hur det kan gå som det går, det säger seriens huvudförfattare Camilla Ahlgren till Sveriges Radio.

I serien gör FO&O-profilen Felix Sandman sin första skådespelarroll som skolans bad boy Sebastian som kommer från en väldigt rik men trasslig familj med destruktiva hemförhållande. Maja faller handlöst för den destruktiva Sebastian som tar med sig henne i sin nedåtgående spiral.

Som Maja ser vi Hanna Ardéhn som tidigare kunnat ses i "30 grader i februari". I serien syns också bland annat David Dencik, William Spetz, Anna Björk och Reuben Salmander.

Serien byggs på Malin Persson Giolitos boksuccé "Störst av allt". 

Den kommer att kunna ses på Netflix i 190 länder.

Premiär för "Störst av allt" är det den 5 april. Då läggs alla avsnitten ut på Netflix.

Kommentera
Kopiera länk
Dela