Fredag 14 Maj
Stockholm

Pink rasar mot sina följare efter bilden på sonen: "Ni är äckliga"

Pink
Pink rasar mot sina följare på sociala medier. Foto: Pink/Instagram, Stella Pictures

Popartisten Pink attackerade sina följare på sociala medier efter flera opassande kommentarer på en bild av hennes son. "Som vilken vanlig mamma som helst på stranden så märkte jag inte ens att han tog av sig badbyxan", skriver hon på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alecia Beth Moore, 39, även känd som popartisten Pink, publicerade en bild på sociala medier med sina barn klappandes på en pelikan. På bilden var den tvåårige sonen Jameson endast klädd i t-shirt och hans underkropp var helt spritt språngande naken – med en helt synlig penis.

I originalbilden på Instagram skrev hon "vår nya husdjurspelikan. Vi döpte honom till Pelle".

Men det var starten på en riktig hatstorm, då flera av följarna kommenterade och ifrågasatte varför Pinks son inte var omskuren. 

Kort därefter raderade hon bilden. Därefter publicerade Pink en ny bild på Instagram där hon hade täckt över sonens penis med svart färg –  och gick till motattack mot sina opassande följare.

"Jag tog bort det eftersom ni är alla jävligt äckliga. Och nu slår jag av mina kommentarer och skakar på huvudet åt sociala medier och tangentbordskrigare och negativiteten som ni skapar i andra människors liv."

Pink lade upp en ny bild på Instagram, där sonens penis var täckt i svart färg. Bildkälla: Pink/Instagram

Hon beskriver anledningen till publiceringen av bilden som "vilken mamma som helst på stranden" och att hon inte lade märke till att sonens underkropp var naken. 

"Det är något allvarligt fel med många av er där ute. Diskuterar mitt barns penis? Om omskärelse??? Är ni på riktigt?

Men efter motattacken fick Pink snabbt stöd av sina fans på sociala medier. 

"Jag hoppas att du är ok och glömt bort de negativa kommentarerna, människor är hemska men du är inte det, du är en fantastisk människa och jag älskar dig!", skrev en person.

Popstjärnan publicerade sedan en ny bild med sin familj på en båt. Där hade både sonen Jameson och dottern Willow, 7, på sig kläder från topp till tå.

Pink publicerade en ny bild där barnen var påklädda från topp till tå. Bildkälla: Pink/Instagram
Håller du med Pink?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela