Här är allt du behöver veta om Linn Ahlborg

- 07/04/2019, 19:19

Linn Ahlborg är en av Sveriges största youtubare, och har 100-tusentals följare både på Instagram och Youtube. Men vem är hon egentligen? Här är allt du behöver veta om henne.

Linn Ahlborg är en av Sveriges största Youtubers och bloggare, och har designat ett flertal klädeskollektioner. Du har säkert sett henne i dina flöden och här och var på sociala medier. Men vem är Linn egentligen?

Här är allt du behöver vet om henne. 

Började med Youtube 2013

Linn Ahlborg
Foto: Instagram

Linn föddes den 4 september 1999 i Gävle. Där växte hon upp tillsammans med sin bror William, född 1998, och sin mamma Linda och pappa Jonas

Den första Youtubevideon som ligger på Linns kanal publicerades redan 2013, men Linn började blogga redan i 10-årsåldern. På sin kanal lägger hon upp vloggar, modevideos, och ibland mukbangs. 

Sedan hennes tidiga tonår har Linn blivit en mycket älskad och omtyckt svensk mediaprofil. Idag har hon mer än 600 000 följare på Instagram, och nästan 400 000 följare på Youtube. Hon har även en av Sveriges största bloggar

Spelade Innebandy i 7 år

Linn tog studenten under sommaren 2018 och flyttade från Gävle till Stockholm. Men under skolgången hemma i Gävle spelade hon innebandy i hela sju år – något som inte alla vet.

Blev tonårsmiljonär

Linn Ahlborg
2019 släppte Linn sin parfym "Hotshot". Foto: Instagram

Utöver Youtube, Instagram och bloggen har även Linn jobbat hårt med många andra olika projekt. Hon har bland annat släppt flera klädeskollektioner med NA-KD, och har gjort hennes egna signaturparfym, Hotshot.

Hennes ambition och driv gjorde att hon redan år 2017 tjänade över en miljon kronor – en ganska galen bedrift med tanke på sin unga ålder. 

Håller kärlekslivet privat

Linn har sedan en tid tillbaka valt att hålla sitt kärleksliv privat. Något som kanske inte är så konstigt med tanke på hennes stora följarskap. 

I en öppen och ärlig vlog förklarar hon att olika händelser, bland annat när en privat bild på hennes spreds på nätet, har lett till att hon har svårt att lita på nya människor – när det kommer till dejting. 

Tidigare var hon tillsammans med sitt ex Filip Ekdahl, som även var en stor del av Linns Youtubekanal, men paret gjorde slut 2016.  

Följer du Linn på sociala medier?