Fredag 14 Maj
Stockholm

Khloé Kardashians tröst efter Tristan – träffar French Montana igen

Khloe Kardashian, French Montana
Khloe Kardashian träffar French Montana efter uppbrottet med Tristan. Foto: Stella Pictures

Efter uppbrottet med basketspelaren Tristan Thompson så har Khloé Kardashian sträckt ut handen till sitt ex, nämligen rapparen French Montana.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var kort efter alla hjärtans dag som det stod klart att relationen mellan Tristan Thompson, 28, och Khloé Kardashian, 34, var slut. Khloé dumpade Tristan efter att det hade avslöjats att Tristan hade varit otrogen mot Khloé med modellen Jordyn Woods, 21. 

Nu har Khloé tagit hjälp för att laga sitt brustna hjärta. Vem ringde hon då? Jo, rapparen och ex-pojkvännen French Montana. De dejtade för fyra år sedan och nu rapporterar Hollywood Life att French Montana har varit som "en klippa" för Khloé.

"Khloé har lutat sig mot sitt ex French under de senaste månaderna ... French är någon som Khloé alltid har kunnat lita på och prata om saker med", avslöjar en källa.

Khloé Kardashian dumpade Tristan efter otrohetsskandalen. Bildkälla: Stella Pictures

Känner sig bekväm med French

Realitystjärnan ska ha återupptäckt hur "bekväm" hon känner sig med rapparen. Dessutom tycker hon om hur han "alltid ger henne sin ärliga åsikt om det som hon går igenom".

Källan avslöjade också att: "Det är fortfarande jättebra kemi mellan dem."

Uppgifterna har dragit igång rykten om att Khloé och French kanske kommer att börja dejta igen, då de har haft en god kontakt sedan de gjorde slut för fyra år sedan.

"För tidigt med gnistor"

Källan till Hollywood Life säger också att Khloé alltid har känt att French har brytt sig om henne och att hon alltid kommer att respektera vad han har att säga. Dock tycker källan att det är för tidigt att spekulera om en potentiell romans. 

"Det är för tidigt att se om gnistor någonsin kommer att spraka igen mellan de två, men det är inte bortom all möjlighet, men Khloé behöver honom mer som en vän just nu och de är båda okej med det.", säger källan.

I det första avsnittet av Keeping up with the Kardashians så såg man Khloé i tårar efter att hon fick reda på nyheterna om Tristans otrohetsaffär med Jordyn Woods. Bland annat skrek hon i telefonen när Khloé sa till Tristan att han hade förstört deras familj.

French Montana har varit som en "klippa" för Khloé. Bildkälla: Stella Pictures
Kommer Khloé Kardashian och French Montana bli ett par igen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela