Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graafs panik efter upptäckten: "Jag har ju spiral?"

- 05/04/2019, 14:42 -

Magdalena Graaf, 43, har idag fyra barn och är lycklig med det. Men nu misstänker hon att det eventuellt kan vara något på gång i magen igen.

Magdalena Graaf, 43, har sedan tidigare sönerna Lancelot Hedman Graaf, 18, och Tristan Hedman Graaf, 14, tillsammans med den före detta fotbollsspelaren Magnus Hedman, 46. Hon har även sonen Charlie Larsson, 7, tillsammans med sin nuvarande make Filip Larsson.

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf har många strängar på sin lyra och samtidigt tar hon han om fyra barn. Bildkälla: Stella Pictures

Magdalena har  inte några planer på att skaffa fler barn utan har tidigare berättat att hon känner sig väldigt nöjd som det är. 

Men nyligen skrev Magdalena ut sin panik efter att hon nu känt av en del tecken på eventuell graviditet. Detta efter att hennes mage svullnat upp ordentligt tidigare i veckan. Hon berättar att hon nu misstänker en oönskad graviditet. I inlägget skriver hon att det ser ut som att hon "är gravid i sjätte månaden" men att hon knappt vågar kika efter utifall hon skulle vara gravid.

Magdalena Graaf
"Stoppar huvudet i sanden och låtsas som det regnar", skrev Magdalena om sin misstänkta graviditet. Bildkälla: Magdalena Graaf blogg

 "Igår svullnade min mage upp. Ser ut som att jag är gravid i 6 månaden. Livrädd!! Vågar inte gå och kissa på stickan. Jag har ju spiral?? Stoppar huvudet i sanden och låtsas som det regnar. Vill inte ha fler barn. Kan knappt ta hand om dem jag har", skriver hon. 

"Som en riktig gubb-öl-mage. Sjukt??"

Vad det är som lurar – det återstår att se. 

Har du misstänkt att du är gravid någon gång?