Söndag 16 Maj
Stockholm

Ny mobbningsskandal i Robinson – här är Suzanas egna ord

Suzana Dahlhjelm, Sebastian Larsson
Suzana Dahlhjelm tycker att hon inte har behandlats väl i Robinson. Foto: TV4

Först anklagades Carl Hamilton för mobbning mot en av deltagarna i Robinson. Nu tycker Suzana Dahlhjelm att även hon har blivit utsatt, den här gången är det Sebastian Larsson som pekas ut.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var inte länge sedan som tv-tittarna rasade mot Carl Hamiltons beteende i årets Robinson. Bland annat hade han kallat en deltagare i Lag Syd för "kort och tjock", vilket fick det svenska folket att reagera starkt på sociala medier.

Nu har en ny mobbningsskandal uppdagats i det andra laget, Lag Nord, där Suzana Dahlhjelm anser att Sebastian Larsson har mobbat henne under programmet. 

– En ärlig person står inte under en lagtävling och motarbetar mig och pratar skit om mig under tävlingens gång. Du ville jävlas med mig, precis som du gjort sedan dag ett, säger Suzana till Sebastian i Robinson.

Detta var något som Sebastian tyckte var "skitsnack".

– Hon greppade väl efter något att försöka smutskasta mig med och att det var det som skulle rädda henne om jag skulle vunnit immunitet.

Sebastian Larsson har haft en risig relation med Suzana Dahlhjelm under Robinson. Bildkälla: Sebastian Larsson/Instagram

Efter inspelningen av Robinson så har Suzana fortsatt gå till attack mot Sebastian på sin Instagram. Bland annat skriver hon: 

"Den som hela tiden varit elak och psykat och hela tiden talat om för mig hur dålig och värdelös jag är skall få tillbaka på sin karma. Jag mådde så dåligt och förstod inte hur någon kunde hata mig så mycket. Vi pratade inte ens med varandra."

Nyheter24 ringde upp Suzana som fick kommentera dispyten med Sebastian. Bland annat avslöjar hon vad hon har fått för respons på sociala medier.

– Det är jättemånga som skriver jättepositivt hela tiden. Men så finns det ett fåtal som anser att det är okej att vara så där (som Sebastian) mot en person. Jag var inte med i Robinson för att det skulle bli såhär, säger Suzana Dahlhjelm till Nyheter24.

Har du och Sebastian haft någon kontakt efter inspelningen?

– Vi har pratat med varandra om det här, men det är personligt. Det är gammalt nu och det är inget att tjafsa om längre. Han har gjort det han har gjort och jag har sagt det jag har sagt.

Varför tror du att det har varit så mycket intriger?

– Ingen aning, jag vet inte faktiskt.

Hur tycker du att produktionen har hanterat det?

– Bra. 

Suzana Dahlhjelm gick till attack mot Sebastian Larsson på Instagram. Bildkälla: Suzana Dahlhjelm/Instagram
Tycker du att det har varit taskig stämning i årets Robinson?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela