Torsdag 6 Maj
Stockholm

Jonna Lundell tvingades uppsöka läkare: "Blev värre och värre"

Jonna Lundell
Jonna Lundell berättar om de mystiska utslagen. Foto: Stella Pictures

Det var under helgen som Jonna Lundell tvingades uppsöka läkare. Läkaren kunde snabbt ge ett sjukdomsbesked som Jonna nu berättar om på sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Jonna Lundell och Joakim Lundell har haft en intensiv början på året. För cirka en månad sedan fick de reda på att deras hantverkare och nära vän Johan "Joz" Sernebrink, 36, inte varit på plats som han har lovat och det ska sedan ha kommit fram en rad andra allvarliga saker gällande Joz. 

Paret har sedan legat i en pengatvist med Joz och lagt ut en rad anklagelser mot honom. I samma veva gick Jonna ut och berättade om att hon valt att göra en abort då hon mitt i allt kaos fått reda på att hon var gravid. 

Joakim och Jonna Lundell har haft en tuff början på året. Bildkälla: Stella Pictures

– Det var inte läge nu, sa hon då. 

Upptäckte utslag

Under helgen skulle det komma ännu ett bakslag för familjen. Jonna vaknade nämligen upp och såg rodnader över kroppen. 

"Det är röda svullnader och det ser liksom lite rödblommigt ut på vissa ställen medan på andra ställen är det en svullen upphöjdnad som är röd och endel är vita. Det kliar som faaaan och där det är värst är under högra foten”, skrev Jonna Lundell på bloggen.

Jonna tillsammans med dottern Lunabelle. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Till en början tänkte inte Jonna söka läkarvård, men då utslagen sedan klättrade uppåt. Då kände hon att det var bäst att ta det säkra före det osäkra. 

"I inlägget igår ang mina utslag så skrev jag ju att jag inte tänkte söka någon läkartid än men under natten spred sig utslagen något enormt och klådan blev bara värre och värre. Nu har jag utslag överallt förutom i ansiktet men snart klättrar det väl upp där med. Det är på käkbenet och bakom öronen är det som högst upp nu". 

Och vad hade egentligen hänt? Jo, nämligen nässelutslag. Jonna fick då tabletter utskrivna av läkaren som misstänkte att det hade utlösts av stress. 

Läkaren berättade att Jonna fått nässelutslag. Bildkälla: http://mrslundell.spotlife.se/

"Doktorn sa att jag hade fått nässelutslag inifrån och alltså inte lokalt och att det förmodligen berodde på stress. Jag kan ju inte direkt neka till att jag eller VI inte har det stressigt med allt som det är nu. Och man blir väl inte direkt förvånad att jag råkar ut för något sånt här heller. Alltid är det något och det känns som att jag inte ens hinner att bli frisk eller läka innan jag drabbas av något nytt. Så himla typiskt alltså…

Jag har iallafall fått tabletter utskrivet så nu hoppas vi att detta försvinner snabbt och att vi får vara friska ett tag framöver"

Här kan du läsa inlägget i sin helhet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela