Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge får kritik efter kravet: "På gränsen till svartsjukt"

- 09/04/2019, 10:29

Det blåser upp till en stormig debatt mellan Laila Bagge och Roger Nordin. Laila tycker nämligen att man ska ta bort bilder på sitt ex – men Roger tycker att Laila är "ängslig, på gränsen till svartsjuk".

Laila Bagge, 46, har podcasten "Roger & Laila" tillsammans med sin kompis och radiokollega Roger Nordin. I det senaste avsnittet tar duon upp ett hett ämne – nämligen huruvida det är okej att ha kvar bilder på sitt ex på sociala medier. Laila har varit tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 28, i fyra år.

Roger är i sin tur relativt nybliven singel sedan uppbrottet från Jonas Elgh, 30. Paret bröt sin förlovning och gick skilda vägar i oktober 2018. Då ställde de också in sitt planerade bröllop.

Laila har reagerat över att Roger har kvar bilder på sitt ex på Instagram – och de borde raderas omedelbart anser hon.

Laila Bagge och Roger Nordin
Laila Bagge och Roger Nordin. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag tycker att du kan ha bilder om det är normala bilder men inte såna här pussbilder eller förlovningsbilder när ni förlovade er, säger Laila.

Roger försvarar sig då och berättar att han har tagit bort förlovningsbilden.

– För mig är det såhär, ska man träffa en ny – ska man ha en bild då när man förlovade sig med sin gamla partner och man är så puttinuttig och liksom "du är mitt allt", säger Laila då.

"På gränsen till svartsjukt"

Roger berättar då att de hade sångerskan Zara Larsson som gäst i sitt radioprogram tidigare i veckan, och att Zara då inte alls hade hållit med Laila om att bilder på ex-kärlekar måste raderas.

– Hon förstod inte vad du menade överhuvudtaget. Hon tyckte att det var tramsigt på gränsen till svartsjukt, säger Roger.

Laila slår tillbaka och hävdar att Zara inte alls så, men Roger säger då att det var vad Zara menade "mellan raderna". Laila håller stenhårt fast vid sin linje.

Korosh Kananian och Laila Bagge
Korosh Kananian och Laila Bagge har varit ett par i lite mer än fyra år. Bildkälla: Instagram/lailabagge

– Det är väl en självklarhet. Om jag har skrivit något om något ex där det är en pussbild, det är väl inte så fräscht att ha kvar, säger Laila.

Hon poängterar att om det skulle ta slut med Korosh så skulle hon ta bort alla de passionerade kyssbilderna på de två tillsammans där hon har skrivit långa kärleksförklaringar till honom.

– Det låter ängsligt på gränsen till svartsjukt, säger Roger då.

Här kan du läsa mer om Lailas sambo Korosh.

Tycker du att bilder på ex ska raderas?