Jennifer Lopez
Jennifer Lopez spelar ledaren för ett strippgäng i kommande filmen "Hustlers". - Foto: Stella Pictures

Jennifer Lopez anklagas för stöld: ”Kommer sätta stopp”

Jennifer Lopez är högaktuell med den kommande storfilmen ”Hustlers”. Handlingen baseras på berättelsen om ett gäng strippor som lurade rika börshajar på pengar. Den verkliga ledaren för strippgänget rasar nu mot J Lo och anklagar henne för stöld.


Samantha Barbash, 45, är den verkliga ledaren för strippgänget som den kommande storfilmen ”Hustlers” handlar om. 

Nu rasar hon mot filmen och hotar även att stämma produktionsbolaget, STX Entertaintment, som ligger bakom den, samt Jennifer Lopez, 49 – som spelar just Samantha Barbash i filmen. 

Grunden till detta är att Samantha anser att de försöker tjäna pengar på hennes historia. 

Jag kommer stätta stopp för det, för sanningen är att hon förvränger bilden av mig, säger Samantha Barbash till The New York Post.

Filmen "Hustlers" har premiär 2020 och den är baserad på ett reportage i New York Magazine som handlar om ett gäng ”exotiska dansare” som lurar sina förmögna kunder på pengar. 

Jennifer Lopez tog med fästmannen Alex Rodriguez på strippklubb när hon skulle göra research inför sin kommande film. Bildkälla: Jordan Strauss

Den verkliga gängledaren menar att filmen innebär ett ”karaktärsmord” för hennes del. Hon säger till The New York Post att hon aldrig har varit en strippa, utan att hon jobbade som värdinna på en herrklubb – vilket hon menar är en väsentligt stor skillnad. 

Barbash är även förbannad över att Jennifer Lopez aldrig har kontaktat henne personligen. 

– Det är min story hon tjänar pengar på. Om hon vill spela mig, så skulle hon sett till att få den verkliga historien, säger Samantha Barbash. 

2017 erkände sig Samantha Barbash skyldig till stämpling och grov stöld, och dömdes till fem års villkorlig dom.

J Lo på strippklubb med fästmannen

Tidigare har Jennifer Lopez berättat att hon har gått in ordentligt för rollen som strippa och gjort grundlig research inför den. Hon ska bland annat ha besökt en strippklubb tillsammans med sin fästman, Alex Rodriguez, 43. 

Lopez berättar i en intervju, med Apple Music’s Beats 1, att fästmannen var väldigt exalterad över att hon skulle göra en strippfilm. Hon sa även att han har hjälpt henne med förberedelserna genom att följa med på strippklubb. Under besöket passade J Lo också på att prata med några med tjejerna som jobbade på klubben. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du se filmen
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.