Onsdag 12 Maj
Stockholm

Magdalena Graafs hälsopiller sågas: "Jag kräks ärligt talat"

Magdalena Graafs tabletter får kritik.
Magdalena Graafs tabletter "Boost" får kritik. Foto: Bildkälla: Stella Pictures

Magdalena Graaf har gjort succé med kosttillskottet All in one Boost. Men nu möts hon av massiv kritik från Youtubeprofilen Johan "Matgeek" Hedberg. I en ny video kallar han tabletterna för en "blåsning".

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Magdalena Graaf, 43, har de senaste åren gjort en enorm succé med sin serie av kosttillskott "All in one" som har flera underkategorier som till exempel "Love" och "Boost". 

Tabletterna kallar Magdalena för "mirakelpiller" och de ska hjälpa till med allt från sexlust, energinivå och viktkontroll.

Men en som inte är helt såld på Magdalenas kosttillskott är Johan Hedberg som på Youtube går under namnet Matgeek. Han har över 250 000 prenumeranter på sin kanal, och på Instagram följs av han 35 000 personer.

I en ny video på sin kanal går Matgeek så långt som att kalla Magdalenas "Boost"-tabletter för en "blåsning" och "en riktig jävla skräpprodukt".

– Det är skit som ni absolut inte ska köpa, säger han i klippet som redan har visats över 60 000 gånger.

Johan "Matgeek" Hedberg kritiserar Graafs kosttillskott. Bildkälla: Youtube

Kritiserar Graafs "Boost"-tabletter

I den 15 minuter långa videon så skärskådar han varje ämne i Magdalenas "Boost"-tabletter. Till sin hjälp har han flera olika källor och vetenskapliga studier, som han även har länkat till under sitt klipp.

– Jag kräks ärligt talat på att en sådan här produkt kan säljas, säger han och tillägger att bolaget som ligger bakom tabletterna borde skämmas.

– Det är andra gången vi ger oss på dom här. Jag fattar att man tjänar jättemycket pengar men har man ingen skam i kroppen?, frågar han sig i klippet.

Han avslutar med att säga att han tycker att tabletterna är skräp och avråder alla från att köpa "Boost"-piller.

Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures.

"Helt åt helvete"

I kommentarsfältet på Matgeeks Youtubekanal hyllas hans sågning av Graafs piller.

"Svinbra Johan!! Att det finns butiker som faktiskt vill sälja den här skiten är ju helt åt h*****e. Keep it up!"

"Mer sånt här!"

"Håller med dig till fullo. Ät bättre, släpp mobilen ett tag och sätt dig på en bergsknabbe och andas lite djupt och se dig omkring. Det är 100 gånger bättre än de flesta piller."

"Älskar dig, du är no bullshit rakt på och bidrar med ren fakta på det. Fortsätt med det du gör!"

Säljer slut på rekordtid

Trots den svidande kritiken så är Graafs tabletter en riktig succé. På sin Instagram la Magdalena ut en bild på sina brunbrända ben och ett par burkar av kosttillskottet i bakgrunden. 

Magdalena Graafs boost-tabletter är riktigt populära. Bildkälla: Instagram/graafmagdalena

"Det är helt otroligt! Hela lagret på beautyn tog slut!! Men det går att beställa fortfarande, leveranstiden blir lite längre bara", skriver Magdalena på Instagram.

Äter du något kosttillskott?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela