Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför känner du igen 11-åriga Lykke i "Sveriges yngsta mästerkock"

- 10/04/2019, 18:52

Nu drar "Sveriges yngsta mästerkock" igång igen och 12 deltagare står redo att ta sig an allt som krävs för att vinna. Men känns 11-åriga Lykke bekant? Det är inte så konstigt.

Under onsdagskvällen har "Sveriges yngsta mästerkock" premiär och 12 förväntansfulla deltagare står redo att ta sig an utmaningarna som krävs för att slutligen ta hem segern. 

En av de tävlande är 11-åriga Lykke. Känns hon bekant? Inte så konstigt – hon är nämligen dotter till "Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff

Stort matlagningsintresse 

Lykke har ett stort matlagningsintresse och sökte redan till programmet när hon var nio år, men då kom hon inte med. För ett år sedan startade familjen Instagramkontot "Systrarna Lindorff", där Lykke och hennes systrar Wilhelmina och Benedicte lagar mat tillsammans. Kontot har i skrivande stund över 25 000 följare.

– Det är jätteroligt. Hon har hållit på att laga mat jättelänge och tycker att det är jätteroligt att experimentera och hålla på med recept och mixtra med nya saker, säger mamma Linda Lindorff om Lykkes deltagande, till Expressen.

Det här ser Lykke mest fram emot

Lykke ser mest fram emot att laga mat i det stora mästerkock-köket samt att testa alla maskiner. Men vad tror hon kommer bli tufft?

– Svårast kommer att bli att imponera på juryn och hitta allt i köket, berättar hon själv på Instagram.

”Sveriges yngsta mästerkock” har premiär den 10 april klockan 20:00 och kan ses på TV4, TV4 Play och C More.

Kollar du på Sveriges yngsta mästerkock?