Felix Sandman om barnplanerna
Felix Sandman avslöjar barnplanerna - Foto: TT

Felix Sandman avslöjar barnplanerna: ”Är inte som alla andra”

Felix Sandman är glödhet just nu i rollen som Sebastian i Netflix-serien ”Störst av allt”. Artisten och skådespelaren avslöjar nu nästa steg i livet - att skaffa barn.


Felix Sandman, 21, har hyllats för sin skådespelarinsats i den nya Netflix-serien ”Störst av allt”. Nu öppnar han upp sig om framtidsplanerna i podcasten ”Värvet”. 

Felix Sandman om flickvännen

Förra året blev Felix Sandman tillsammans med Andrea Kallström, 22. De träffades redan när de var tio år gamla när de dansade på samma dansskola.

 – Vi har känt varandra så länge, men det bara hände och nu är hon min andra halva, sa Felix Sandman i ”Breaking News med Jessica Almenäs” i Kanal 5.

Innan Felix blev popstjärna i FO&O var han barnskådespelare. I podcasten ”Värvet” berättar han att han har väldigt mycket livserfarenhet jämfört med andra 20-åringar. 

Felix Sandman och Andrea Kallström träffades redan när de var tio år gamla. Bildkälla: TT

Diskuterar barnfrågan

Han avslöjar även att han och flickvännen redan diskuterar barnfrågan. 

– Jag vill ha barn när jag är 25 år, men Andrea vill ha barn när hon är 28, så vi får se hur det blir. Det beror på karriären också så klart, säger Felix Sandman i podcasten. 

Han säger även: 

– Folk säger hur förhållanden är och jämför och så här. Men jag och Andrea vet att vi inte är som alla andra. Det finns planer på att fria men vi får se när det händer.

Serien "Störst av allt", där Felix Sandman spelar huvudrollsinnehavaren Sebastian, finns att se på Netflix. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett serien
Tack för din röst!