Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför vill Zara Larsson inte ha barn: ”Själviskt”

- 11/04/2019, 13:32

Svenska artisten Zara Larsson slog igenom i TV4:s Talang redan 2008 och har nu tagit världen med storm. Superstjärnan avslöjar sin syn på att skaffa barn, och hon tvivlar minst sagt.

Popstjärnan Zara Larsson, 21, är tillsammans med den brittiske fotomodellen Brian Whittaker, 19. Zara har nyligen köpt en lägenhet i Stockholm och lever lyckligt ihop med pojkvännen. 

Men när Zara ser på framtiden så är hon väldigt osäker på om hon vill skaffa barn, det säger hon i en intervju med Expressen.

– Det är naturkatastrofer, maten tar slut, ekonomin kollapsar. Det vill jag inte att mina barn ska utsättas för, säger Zara Larsson.

Zara Larsson och Brian Whittaker
Popstjärnan Zara Larsson är tillsammans med brittiske fotomodellen Brian Whittaker. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

"Det värsta för miljön"

Hon berättar vidare att det värsta man kan göra för miljön är att just skaffa barn. Dessutom menar hon att det är själviskt eftersom hon tycker att framtiden ser mörk ut. 

– Men det känns själviskt. Typ ”åh vad kul med barn”, men sen när mina barn växer upp då kommer de få det ganska knapert befarar jag. Vi får se hur det blir, säger Zara Larsson. 

Nyligen avslöjade Lancelot Hedman Graaf att hans hemliga kändiscrush är Zara Larsson. Rix FM snappade upp detta och frågade Zara om hon kunde tänka sig att gå på dejt med Lance, varpå svaret blev ja. Lancelots respons på dejtinginviten kan du läsa mer om här!

Tror du att Zara Larsson kommer skaffa barn i framtiden?