Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonna Lundell opereras: "Allt på grund av aborten"

- 17/04/2019, 16:46 -

Jonna Lundell vaknade upp mitt i natten på grund av kraftiga magsmärtor. Det blev så pass illa att hon fick åka akut in till sjukhuset. Nu står det klart att hon ska opereras.

Det var under förra veckan på fredagseftermiddagen som Joakim Lundell skrev ut på Instagram att frun Jonna Lundell åkt in akut på sjukhuset. Jonna genomgick nyligen en abort och har under en lång period känt sig väldigt stressad och mått dåligt på grund av en rad olika omständigheter. Jonna blev inlagd och tvingades stanna på sjukhuset för att undersökas i läkarnas jakt på vad som kunde orsaka smärtan. 

I sin senaste video berättar nu Jonna exakt vad som skedde på sjukhuset. 

– Jag flyttades runt på sjukhuset. Jag hade så ont men de förstod inte alls vad som kunde vara felet. De ville verkligen vara noggranna så de kunde fastställa vad det kunde vara, berättar Jonna. 

– Nu har jag gått på en antibiotikakur så jag mår lite bättre. Men jag har fått en inflammation i tarmen. Det hela började med aborten som inte gick som den skulle. Då jag fick genomföra den två gånger eftersom att det inte fungerade första gången. Då fick jag komplikationer.

Jocke & Jonna
Jocke och Jonna har haft många motgångar i år. Bildkälla. Stella Pictutes

Hon tvingades då att gå på två penicillinkurer varav en bidrog till ännu en infektion i tarmen. 

– Allt är på grund av den här jävla aborten jag tvingades göra på grund av all skit som hände i vårat liv just nu, berättar hon. 

– Nu har jag i alla fall fått tid för operation så förhoppningsvis blir det helt bra efter, säger hon.