Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anitha Clemence får stöd efter missfallet: "Inga hjärtslag"

- 18/04/2019, 12:31 -

Det var under skärtorsdagen som Anitha Clemence publicerade ett inlägg på sin Instagram där hon berättade att hon fått missfall. Nu möts hon av starkt stöd från sina följare. "Var inte så här jag föreställt mig detta inlägg".

Det var 2017 som Anitha Clemence, 40, och Joel Åhlén Nyström, 29 gick ut med att de var upp över öronen förälskade. Anitha var tidigare gift med Calle Schulman och tillsammans har de barnen Penny, 8, och Tom Allan, 5. 

För cirka ett år så började Anitha och Joel att fundera på om de kanske skulle vilja skaffa en egen liten knoddis en dag. Enligt Anitha har de 'inte direkt försökt', men poff så hände det iallafall. Tragiskt nog blev det inte som paret tänkt sig. 

Anitha och Joel
Anitha och Joel Åhlén Nyström gick ut 2017 med att de var ett par. Bildkälla: Stella Pictures

Under skärtorsdagen delade Anitha en bild på sin Instagram där hon skrev ut att hon fått missfall. 

"Nej, det kanske inte riktigt var så här jag såg det här inlägget framför mig. Att jag och Joel skulle berätta att vi väntar barn och hur jävla härligt det var. Men det blev inte så. Jag fick igår reda på under Kub-undersökningen att bebisen inte hade några hjärtslag längre, att jag fått missfall och att det känns piss", skriver hon. 

 Anitha Clemence
Anitha Clemence skrev ut ett känslig inlägg på sin Intagram där hon berättade att hon fått missfall. Bildkälla: Anitha Clemence Instagram

"Som tur är - eller hur jag ska formulera det har jag har jag haft det förut och kan känna tröst i att naturen "avslutar" när det inte är frisk, tidigt nog för att det inte ska bli för stor psykisk återhämtning. Vi hade knappt försökt och jag är glad att det gått så bra och att jag faktiskt känner mig superpepp på att få en sladdis på sikt. Nått jag knappt kunde tänka mig för ett år sen". 

Gått igenom det tidigare

Som Anitha nämner i sin text är detta någonting hon gått igenom tidigare. När hon gästade programmet "Parneviks" berättade Anitha för Mia Parnevik att hon fick fick fem missfall innan hon blev gravid med Penny.

Anitha med barnen
Anitha har sedan tidigare barnen Tom Allan och Penny. Bildkälla: Stella Pictures

– Vi hade tänkt att gå iväg för att göra en utredning men sedan gick graviditeterna bra, sa hon då. 

I sitt kommentarsfält möts nu Anitha av starkt stöd från vänner och följare som överöser henne med kärlek. 

"Förlåt alla för att jag varit en usel kamrat sista tiden. Ställt in middagar och tillställningar i sista sekund men jag har liksom inte haft den där naturliga femte växeln för att vara mig efter 19.00. Men nu är jag snart sugen på att fokusera kul och inte vara trött. Ska bara ge oss lite tid att få sörja detta och komma vidare igen.

Kram. Nu tar vi påsk", avslutar hon.