Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Meghan Markle och prins Harry tvingas flytta till Afrika

- 23/04/2019, 12:20 -

Meghan Markle och prins Harry tvingas nu att flytta från England. Kungafamiljen vill att paret ska flytta "så långt bort som möjligt". Nu avslöjas den bittra anledningen.

Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, beräknas föda vilken dag som helst. Det blir Meghan och prins Harrys första barn tillsammans, och trots att det ska vara den lyckligaste tiden i deras liv så överskuggas familjeglädjen av ett stort moln... 

Den brittiska kungafamiljen är nämligen djupt oroade över att Meghan kommer bli "mer populär än prinsessan Diana".

Sedan Meghan och Harry gifte sig den 19 maj 2018 så har världens blickar verkligen riktats mot det paret – och Meghan blir bara mer och mer hyllad, omskriven och älskad för varje dag som går. 

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle blir bara mer och mer populära. Bildkälla: Stella Pictures

Något som sticker i ögonen på Harrys bror prins William och hans hustru Kate Middleton. Enligt The Times of London så gör nu kungafamiljen allt för att försöka begränsa Meghans framfart. En lösning tycks nu vara att helt enkelt skicka iväg Harry och Meghan till ett annat land.

– Många olika ideér har varit på tapeten om att de ska jobba utomlands. Det har pratats om generalguvernör i Australien eller Kanada, varsomhelst, säger en källa inom kungahuset till The Times of London.

Prins William och Kate Middleton
Prins William och Kate Middleton tycker att det är för lite fokus på dom. Bildkälla: Stella Pictures

Kanada ströks från listan då det ligger för nära USA och även där finns en stor tabloidkultur. Av samma anledning fick även Australien nobben.

Ett troligt alternativ är nu att Meghan och Harry skickas till Afrika. År 2006 skapade Harry en välgörenhetsorganisation i Botswana, och det var även där som Meghan och Harry blev kära i varandra. 

Harry kallar även Botswana för "sitt andra hem". Oavsett vart Harry och Meghan nu flyttas så tycks det vara bråttom.

– På många sätt så skulle det passa William att få sin bror ut från landet under några år, och få bort Meghan så långt bort som möjligt, säger en källa till bröderna William och Harry.

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry ska nu "skickas så långt som bort som möjligt". Bildkälla: Stella Pictures.

En annan källa, som är vän med både Harry och William ger även sin analys till The Times of London, via Page Six.

– Det är ganska sorgligt faktiskt. Deras fruar kommer inte överens. Bröderna är inte vänner längre, säger källan