Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Annica Englund i bråk med exet Marcelo efter videoklippen: "Förnedrande"

- 24/04/2019, 11:59 -

Det var under gårdagen som Annica Englund valde att skriva ut ett långt meddelande till sina följare på Instagram. Där stod det att hennes ex Marcelo Peña lagt ut förnedrande videos på henne.

Det var under sommaren 2017 som Annica Englund berättade att hon och dåvarande pojkvännen Marcelo Peña valt att gå isär. Paret hade varit tillsammans i cirka fem år och träffades inne i Big Brother-huset 2012. Där inne förlovade de sig, och trots en del turbulens så fortsatte paret sin relation på utsidan. 

Annica och Marcelo
Annica och Marcelo träffades första gången i Big Brother-huset 2012 och profilerna förlovade sig inne i huset. Bildkälla: Stella Pictues

"Allt bara dog ut på kärleksfronten. Vi pratade om detta många gånger att vi skulle separera så det kändes lite som att vi vant oss med tanken att det inte längre var vi redan innan vi tog beslutet att verkligen göra slut", skrev hon då.

Men under en intervju i podden "I sanningens namn" valde Annica att för första gången berätta exakt vad det var som fick paret att bryta upp. 

– Han kunde säga vissa saker som inte var ok. En gång på Summerburst sa han en sak till mig som gjorde att jag bara kände "nej nu är det nog", berättade Annica då. 

Och nu är kan man säga att profilerna återigen fått en liten fnurra på tråden. 

"Skriker efter uppmärksamhet"

Under tisdagen skrev Annica ut ett längre inlägg på sin Instagram . Det hela handlade om att Marcelo publicerat en rad klipp från deras Big Brother-säsong på sin Instagramstory. Under tiden han tittade på klippen där bland annat Annica var med så skrattade han och kommenterade säsongen, vilket gjorde henne väldigt upprörd. Klippen och bilderna på Annica är nu raderade och de flesta innehåller scener med Hanna Widerstedt.

"Kan vi alla bara ge Marcelo den uppmärksamhet han skriker så mycket efter. Tydligen så lägger han upp klipp där han förnedrar mig och skrattar åt det. Tragiskt att han måste utnyttja mig för att få lite uppmärksamhet. Hörrni ge stackarn lite kärlek för jag tror knappt han känner något sådant för sig själv längre", skriver Annica och fortsätter: 

Annica Englund
Annica Englund skrev ut detta på sin Instagram. Bildkälla: Annica Englund Instagram

"Sedan kan vi ju ge lite cred till mig som kunde försörja oss båda och hunden som vi då hade gemensamt, den som han plötsligt helt struntade i. Att jag kunde låna ut massa pengar för att han skulle ha råd att köpa sin lilla lägenhet, skulle vara intressant att få veta när jag får tillbaka de pengarna. Vi får väl hålla tummarna på att han vinner Paradise Hotel i år (som han nyligen varit och spelat in för en andra gång) så kanske man får en glimt av sina pengar", skriver Annica. 

Marcelo å andra sidan, skrev ut på sin Instagram att han inta tar åt sig utan skulle glatt lägga sig och kika film med "folk som är äkta".

Marcelo svarade
Marcelo svarade på Annicas kritik. Bildkälla: Amarelloo Instagram

Marcelo bröt nyligen upp med exet Nina Glimsell som berättade i en video att paret valt att gå skilda vägar. Mer om det kan du läsa här.

Är du vän med ditt ex?