Annica Englund i bråk med exet Marcelo efter videoklippen: "Förnedrande"

Det var under gårdagen som Annica Englund valde att skriva ut ett långt meddelande till sina följare på Instagram. Där stod det att hennes ex Marcelo Peña lagt ut förnedrande videos på henne.


Det var under sommaren 2017 som Annica Englund berättade att hon och dåvarande pojkvännen Marcelo Peña valt att gå isär. Paret hade varit tillsammans i cirka fem år och träffades inne i Big Brother-huset 2012. Där inne förlovade de sig, och trots en del turbulens så fortsatte paret sin relation på utsidan. 

Annica och Marcelo träffades första gången i Big Brother-huset 2012 och profilerna förlovade sig inne i huset. Bildkälla: Stella Pictues

"Allt bara dog ut på kärleksfronten. Vi pratade om detta många gånger att vi skulle separera så det kändes lite som att vi vant oss med tanken att det inte längre var vi redan innan vi tog beslutet att verkligen göra slut", skrev hon då.

Men under en intervju i podden "I sanningens namn" valde Annica att för första gången berätta exakt vad det var som fick paret att bryta upp. 

– Han kunde säga vissa saker som inte var ok. En gång på Summerburst sa han en sak till mig som gjorde att jag bara kände "nej nu är det nog", berättade Annica då. 

Och nu är kan man säga att profilerna återigen fått en liten fnurra på tråden. 

"Skriker efter uppmärksamhet"

Under tisdagen skrev Annica ut ett längre inlägg på sin Instagram . Det hela handlade om att Marcelo publicerat en rad klipp från deras Big Brother-säsong på sin Instagramstory. Under tiden han tittade på klippen där bland annat Annica var med så skrattade han och kommenterade säsongen, vilket gjorde henne väldigt upprörd. Klippen och bilderna på Annica är nu raderade och de flesta innehåller scener med Hanna Widerstedt.

"Kan vi alla bara ge Marcelo den uppmärksamhet han skriker så mycket efter. Tydligen så lägger han upp klipp där han förnedrar mig och skrattar åt det. Tragiskt att han måste utnyttja mig för att få lite uppmärksamhet. Hörrni ge stackarn lite kärlek för jag tror knappt han känner något sådant för sig själv längre", skriver Annica och fortsätter: 

"Sedan kan vi ju ge lite cred till mig som kunde försörja oss båda och hunden som vi då hade gemensamt, den som han plötsligt helt struntade i. Att jag kunde låna ut massa pengar för att han skulle ha råd att köpa sin lilla lägenhet, skulle vara intressant att få veta när jag får tillbaka de pengarna. Vi får väl hålla tummarna på att han vinner Paradise Hotel i år (som han nyligen varit och spelat in för en andra gång) så kanske man får en glimt av sina pengar", skriver Annica. 

Marcelo å andra sidan, skrev ut på sin Instagram att han inta tar åt sig utan skulle glatt lägga sig och kika film med "folk som är äkta".

Marcelo bröt nyligen upp med exet Nina Glimsell som berättade i en video att paret valt att gå skilda vägar. Mer om det kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du vän med ditt ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.