Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

mycket pengar tjänar Isabella Löwengrips anställda

- 25/04/2019, 11:42 -

Isabella Löwengrip plockade år 2017 ut två miljoner kronor i lön. Men för hennes anställda är siffran lite annorlunda. Tidningen Expressen har kartlagt vad Isabellas personal tjänar.

Igår skrev Nyheter24 om Expressens kartläggning av bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrips ekonomi. 

Löwengrip, som tidigare gick under namnet Blondinbella, är bara 28 år gammal men har redan byggt upp ett miljonimperium. Hennes skönhetsmärke Löwengrip Beauty gjorde en vinst på 4 miljoner kronor, något som sajten Breakit nyligen rapporterade om.

Trots att Isabella är mångmiljonär med ett eget kapital på tio miljoner kronor så är frågan hur länge pengarna räcker. Utgifterna är många och höga – hon bor i en 26-miljoner kronors villa på Lidingö, kör en Porsche Panamera, flyger privatjet och har en hel stab av anställda. Isabella har bland annat både städhjälp, en privat kock och hemhjälp.

I Expressens granskning av Löwengrips ekonomi så framkommer det även vad Isabellas anställda tjänar.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip har blivit mångmiljonär på sitt skönhetsimperium. Bildkälla: Stella Pictures.

"Får allt att gå runt"

Hennes assistent Ida Ahlström tjänar cirka 26 000 kronor i månaden. Hennes uppgifter är bland annat att ordna med inköp till Löwengrips hem. Isabella har i sin blogg hyllat Idas insatser och berättade då att Ida hjälper henne att få ihop sitt liv. 

"Mitt i allt kaos stod hon där som en trygg punkt. Alltifrån koordinera huset med alla människor som får allt att gå runt, hon gör alla inköp och ser till att barnen har kläder till varje säsong, hon har fullmakt till apoteket, bokar in allas tandläkarbesök, ser till att huset är julpyntat och att vi har klappar under grannen. Jag skulle aldrig hinna", skrev Löwengrip då. 

Simon Sjögren heter mannen som har varit operativ chef för Löwengrip. Han har nu gått vidare för att jobba med Amanda och Hannah Widells företag Perfect Day. Under sin tid hos Isabella tjänade Simon 32 000 kronor i månaden.

Isabellas stylist och fotograf Sascha Beetz Magnusson tjänar 12 000 kronor i månaden, medan Lovisa Bärneskär som också hör till Isabellas "hemmateam" hade år 2017 en månadslön på 15 000 kronor, skriver Expressen

Skulle du vilja jobba med Isabella Löwengrip?