Isabel Adrian i Efterlyst
Isabel Adrian berättar om det brutala rånet i Efterlyst i TV3. - Foto: Per Larsson/TT Bild, TV3 Efterlyst, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Isabel Adrian berättar om rånet i Efterlyst: "Nu dör jag"

Det är i kvällens "Efterlyst" som den svenska Hollywoodfrun Isabel Adrian berättar om det brutala rånet hon föll offer för. – Han kanske skjuter och så kommer det splitter. Han öppnar dörren och sätter pistolen mot tinningen, berättar Isabel Adrian.


Det var den 1 februari i år som en den svenska Hollywoodfrun Isabel Adrian, 41, utsattes för ett brutalt rån i Stockholm. 

Hon skulle precis lämna garaget i sin bil när en annan bil plötsligt dyker upp och blockerar framfarten. Ut från bilen hoppar en maskerad man – beväpnad med en pistol. Isabel förstår först inte vad det är som händer och tänker att det kanske är en filminspelning.

I kvällens avsnitt av "Efterlyst" i TV 3 så berättar nu Isabel om vad som hände sedan.

– Han kommer springande och jag tänker om jag ska stänga fönstret, han kanske skjuter och så kommer det splitter. Han öppnar dörren och sätter pistolen mot tinningen, berättar Isabel i "Efterlyst".

Isabel Adrian berättar om det brutala rånet i "Efterlyst". Bildkälla: TV3

Blev slagen av pistol i huvudet 

När hon ifrågasatte vad mannen höll på med så blev han arg.

– Han bad mig att hålla käften och sa "ge mig det du har". Det blir liksom lite tumult för han drar tag i min arm och vrider om den och slår mig med baksidan av vapnet i huvudet. Jag tror att jag svimmar av en liten stund, berättar hon vidare.

Rånarna är ute efter Isabels dyra klocka – en Rolex värd hundratusentals kronor. Men de har också koll på att Isabel har en riktigt värdefull ring i sin ägo.

Rånarna var ute efter Isabel Adrians klocka och ring. Bildkälla: Stella Pictures.

Om det är Isabels förlovningsring som hon fick av maken Steve Angello som rånarna var ute efter vet vi inte ännu. Men priset på den ringen – med en 7 karats diamant – är ungefär 10 miljoner kronor, något som Expressen har rapporterat om tidigare.

"Jag bara skriker – det är kaos"

Gärningsmännen frågade Isabel flera gånger var hon hade ringen – och då gick det upp för henne att det var just henne de var ute efter. När rånarna inser att hon inte har ringen på sig så försöker de slita av hennes armband.

– Jag bara skriker, det är kaos. Han drar så hårt så jag tänker att "nu dör jag". Jag vet inte vad som kommer hända. Jag tror jag zoonade ut. Det gjorde för ont och det är för mycket smärta. De förstod sen att det går inte, det började blöda och de fick inte av det. Då var det plötsligt slut, säger Isabel i kvällens "Efterlyst".

Isabel Adrian är tillbaka på brottsplatsen i kvällens "Efterlyst". Bildkälla: TV 3

Tre män är åtalade för det brutala rånet. En fjärde gärningsman är fortfarande på fri fot, och nu hoppas man på att uppmärksamheten i "Efterlyst" ska kunna leda till ett gripande.

"Efterlyst" sänds på TV3 ikväll klockan 20.00.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".