Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jennifer Dolleris pekas ut som William Ahlborgs flickvän

- 26/04/2019, 15:57 -

Jennifer Dolleris, 23, pekas ut som William Ahlborgs nya flamma. På Instagram visar hon stolt upp sina käresta och Jennifer följs av hela familjen Ahlborg.

Att sitta hemma i familjen Ahlborgs soffa, äta potatisgratäng och prata om livet är en av många drömmar vi alla har. Den karismatiska familjen har titt som tätt synts till i Linn Ahlborgs Youtubekanal som följs av närmare 500 000 prenumeranter. 

Linn och William
Linn tillsammans med storebror William. Bildkälla: William Ahlborg Instagram

Resultatet är att det inte bara är Linn som är populär hos följeskaran, utan även hennes pappa och bror som nu också fått en stor fanbase. Pappa Jonas Ahlborg har över 100 000 följare och bror William Ahlborg, 21, har 57 000 följare och är minst sagt omtyckt. Hockeyhunken William har även släppt en låt med sitt band Bolaget som heter "Vin & Pengar" som gjort succé på sociala medier. 

Någonting annat som varit en vanligt förekommande fråga i Linns kommentarsfält är huruvida William är singel eller inte – och nu vet vi svaret på det. 

Och svaret är nej. 

William är tillsammans med Jennifer Dolleris, 23 och på Instagram visar hon nu upp deras kärlek. 

Turturduvorna
William tillsammans med flickvännen Jennifer Dolleris. Bildkälla: William Ahlborg Instagram
Jennifer Dolleris
Nu står det klart om vem som är Williams flickvän. Nämligen Jennifer Dolleris. Bildkälla: Jennifer Dolleris Instagram
William Ahlborg
"Grattis ännu en gång min kära! Tack för allt du är och allt du gör", skriver hon på sin Instagram. Bildkälla: Jennifer Dolleris Instagram

Hur paret träffats är ännu oklart – men kära, det är dom. 

Storebror William var ett fantastiskt stöd till sin syster Linn under perioden då det florerade lättklädda bilder på henne som hennes expojkvän spridit. Mer om det kan du läsa här. 

Är du tillsammans med någon?