Julia Bergman
Julia Bergman och sonen Milan är aktuella i en ny serie. - Foto: Instagram/juliabergman

Unga mammor-profilen Julia Bergman får egen tv-serie

Julia Bergman vann svenska folkets hjärtan i serien Unga mammor på Viafree. Det har nu gått ett år sedan vi såg henne och sonen Milan i tv-rutan. Men snart är de tillbaka – denna gång i alldeles egna programmet Julia och Milan.


Julia Bergman och sonen Milan charmande minst sagt tittarna i serien Unga mammor. Vi fick följa dem under hela fyra säsonger och nu har de haft ett uppehåll från rampljuset under ett år. 

Men mycket har hänt under den tiden. Julia Bergman har köpt ett nytt hus i Båstad tillsammans med sin stora kärlek, professionella hockeyspelaren, Dennis Everberg. 

Och i helgen föddes parets efterlängtade dotter – så Milan har nu alltså fått en lillasyster.

– Det ska bli superroligt att visa vårt liv sedan Unga mammor. Jag hoppas att tittarna kommer att gilla Julia och Milan precis lika mycket. Vi har fått så fantastiskt fin respons när vi delar med oss av livet hittills och nu kommer man att få se mer än vad man kan få genom att exempelvis följa mina sociala medier. Jag är verkligen peppad, säger Julia Bergman i ett uttalande. 

Julia Bergman blev hela Sveriges älsklingsmamma i Unga mammor. Bilkälla: Instagram/juliabergman

Under fyra avsnitt får tittarna bland annat följa Julia och Milan när de väntar på att det lilla syskonet ska komma till världen, när de hälsar på Dennis i Schweiz och när de firar Milans födelsedag. 

Efter Unga mammor blev Julia och Milan nominerade till Årets tv-personligheter på Kristallengalen och Julia blev utnämnd till Årets lekfullaste mamma av tidningen Mama. 

Serien Julia och Milan har premiär trosdag 9 maj på Viafree. Nytt avsnitt släpps varje torsdag under fyra veckor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du titta på serien Julia och Milan?
Tack för din röst!