Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill
Chris O'Neill har många strängar på sin lyra!

Tatueringen, maten och musiken – visste du det här om Chris O'Neill?

Har du koll på prinsessan Madeleines make Chris O'Neill? Visste du till exempel att han har en tatuering, är en jäkel på att göra en viss soppa och har ett förflutet som hårdrockare?


Prinsessan Madeleine, 36, och maken Chris O'Neill, 44, lever drömlivet i Florida just nu. Där bor de i ett så kallat gated community, och de har även ett härligt semesterhus. Det huset köpte Chris år 2008 för 17,6 miljoner kronor, och förutom fem sovrum, fem badrum och två barnrum har de även en enorm pool och härlig trädgård.

Men visst är man nyfiken på Madeleines mystiska man Chris? Trots att han och Madeleine har varit ihop i hundra år (okej, de har varit ett par sedan 2011 och gifte sig år 2013) så vet vi inte särskilt mycket om den charmiga britten.

Hade du till exempel koll på att han har en tatuering, är en jäkel på att svänga ihop goda soppor och att han har varit hårdrockare?

Chris O'Neills tatuering

Precis som prinsessan Sofia, Kronprinsen Frederik av Danmark och Prinsessan Stephanie av Monaco så har Chris även han en tatuering. När Chris och Madde var på smekmånad i Seychellerna så förevigade paparazzifotograferna hans tatuering. 

Enligt Svensk Dam är det inte bekräftat vad han har tatuerat, men en teori är att det är en symbol för fotbollslaget Chelsea – som då givetvis är det lag som får Chris hjärta att bulta extra hårt.

Chris O'Neill är ett inbitet Chelsea-fan. Här ser vi lagets stjärnspelare Eden Hazard. Bildkälla: AP Photo/Alastair Grant/TT Bild

Han har varit hårdrockare

I en intervju med King Magazine så berättade Chris att han älskar musik och gärna fixar spellistor på Spotify och Soundcloud. Favoritmusiken är akustisk rock 'n' roll, och han är tokig i Simple Minds och Eric Clapton. Dessutom har Chris haft vad han kallar för en "metalfas".

Chris O'Neill har ett förflutet som hårdrockare. Bildkälla: AP Photo/Chris Pizzello/TT Bild

– Min rumskompis i Schweiz lyssnade uteslutande på hårdrock. Han var på vårt bröllop, och det var en oförglömlig upplevelse att se honom skaka hand med kungen, tatuerad från topp till tå och med håret uppsatt i en hästsvans, berättar Chris i King Magazine.

Chris O'Neills paradrätt

Enligt Svensk Dam är det Chris som står för matlagningen i hemmet. Han ska vara riktigt grym på att göra soppor, och paradrätten är en minestronesoppa.

Chris O'Neill är den som lagar mat hemma. Bildkälla: Stella Pictures.

Första ordet på svenska 

När Chris O'Neill och prinsessan Madeleine gästade Skavlan så berättade han att "kaninen" var det första ordet han lärde sig på svenska. Kaninen är prinsessan Leonores favvo-gosedjur.

Det första svenska ordet Chris lärde sig var "kaninen". Bildkälla: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix/TT Bild

Har fem systrar

Visste du att Chris är yngst av alla sina syskon? Han har dessutom hela fem systrar. De heter Tatjana, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen. Enligt Svensk Dam har Chris sagt att världen skulle vara en bättre plats om kvinnor styrde världen. Rena rama Beyoncé!

Chris systrar Natascha och Tatjana. Bildkälla: Stella Pictures
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!