Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nina Glimsell : "Därför tog det slut med Marcelo Peña"

- 29/04/2019, 17:20 -

Nina Glimsell Udovicic väljer att för första gången att berätta varför det tog slut mellan henne och Marcelo Peña. Det är i podden "I sanningens namn" som Nina berättar vad det var som hände, hur det kom sig att hon kom med i PH och mycket mer.

Det var i mitten av 2018 som Göteborgstjejen Nina Glimsell pekades ut som Marcelo Peñas nya kärlek. Nyheter24 luskade fram att profilerna hade träffats under inspelningen av Paradise Hotel och snabbt blivit förälskade. Men redan inne i huset blåste det en del i förhållandet och tiden inne på hotellet kantades av bråk och "make ups".

Marcelo & Nina
Nina och Marcelo blev förälskade i Paradise Hotel. Men saker gick inte till på sättet hon trodde. Bildkälla: Viafree

Efter att programmets spelats in så fortsatte paret att dejta och blev tillsammans. 

Nina flyttade in hos Marcelo och allt var frid och fröjd. Men när programmet började sändas blev det inte riktigt som planerat. 

– Jag hade föreställningen om att vi skulle se vår kärlekshistoria spelas upp från hotellet. Att det skulle bli någonting vi skulle se tillsammans och kunna skratta och mysa till. Men så blev det ju inte. Det som hände var att jag istället fick se grejerna han gjort där inne bakom min rygg. Så jag slutade ju titta efter mindre än halva säsongen och har fortfarande inte sett det, berättar hon nu i podden "I sanningens namn".

Nina Glimsell
Nina berättar att hon inte mådde bra i relationen men att hon idag blickar framåt. Bildkälla: Stella Pictures

Nina berättar att hon slog bort tankarna hon hade kring PH och valde istället att satsa på hennes och Marcelos förhållande. 

"Kändes inte som att jag dög"

Men förhållandet var enligt Nina inte så drömigt som hon hade förväntat sig. Hon kände sig aldrig tillräcklig och mådde inte bra. 

– Jag kände aldrig riktigt att jag dög. Och sedan så fick reda på saker som gjorde att jag helt bröt ihop. Och detta hade hänt under sommaren då jag trodde att vi var som kärast, berättar Nina. 

– Min bästa tjejkompis bilade upp med sin kille och hjälpte mig att flytta ut. Vi bar ut alla grejer och sedan hade vi den bästa helgen jag någonsin haft, berättar hon. 

Men trots allt som hände så ville inte Nina ge upp på förhållandet. 

– Jag bad ju honom att inte lämna mig. Vilket han gjorde. På ett extremt jobbigt sätt. Han åkte och var med i Paradise Hotel. Men just att be någon som inte älskar dig att inte lämna dig.  Då vet man att man nått botten, men det är väl antagligen då du kan vända och börja simma upp till ytan igen berättar hon.

Här kan du lyssna på avsnittet i sin helhet.