Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu kan du se Game of Thrones-finalen tillsammans med Daenerys

- 01/05/2019, 18:25

Nu kan du vinna biljetter till London för att se det sista avsnittet av Game of Thrones. Väl där väntar Emilia Clarke, som spelar Daenerys Targaryen, och kommer göra dig sällskap under det episka äventyret.

Den sista säsongen av Game of Thrones har verkligen rivstartat och så här tre avsnitt in så har vi nått halvtid. Det är fortfarande tre avsnitt kvar som kommer släppas, vilket betyder att vi har mycket nöje att se fram emot. Men vill du krydda upp din "GoT-tillvaro" lite extra så kan du göra det om du har lite tur i spel.

För nu kan du vinna biljetter till dig själv och tre kompisar för att se det sista avsnittet av Game of Thrones i London. Väl där kommer du få en privat visning tillsammans med skådespelerskan Emilia Clarke, som spelar Daenerys Targaryen

Frågestund med drakdrottningen

Du kommer erbjudas en frågestund med drakdrottningen och få möjligheten att ta lite bilder tillsammans för att kanske göra dina Instagramföljare lite extra avundsjuka. 

Sedan kommer du, dina vänner och Daenerys Targaryen njuta av det sista avsnittet under en privat visning. Men räkna inte med att hon kommer avslöja något.

"Jag kan inte lova att jag ska berätta om slutet, men jag kan lova att du får en helt fantastisk stund. Jag har helt seriöst inte sett det (sista avsnittet), du har inte sett det, men tillsammans kan vi skrika och gråta", skriver Emilia Clarke på Instagram.

Så här gör du för att delta i tävlingen

Både flyg och övernattning på ett fyrstjärnigt hotell i London ingår. En riktig fantasy-dröm med andra ord!

Men hur gör man för att vara med och vinna de exklusiva biljetterna? Jo, du köper lotter för att vara med i en lottdragning. Och alla pengarna går till välgörenhet. Det är nämligen Emilia Clarkes välgörenhetsorganisation "Same you" som bidrar med forskning till unga som råkat ut för hjärnskador. 

Så även om du inte blir en lycklig vinnare så vet du att pengarna har gått till nytta ändå! Var med och tävla här!

Daenerys Targaryen
Se det sista avsnittet av Game of Thrones tillsammans med Daenerys Targaryen. Bildkälla: Stella Pictures
Vill du se Game of Thrones med Daenerys?