Drottning Elizabeth och Meghan Markle
Meghan Markle och drottning Elizabeth. - Foto: Stella Pictures.

Namnet på prins Harry och Meghan Markles bebis avslöjat

Namnet på prins Harry och Meghan Markles bebis kan redan nu vara avslöjat – av det brittiska kungahuset. Och vi gissar att det inte var med flit!


Oj oj oj, idag vill man nog inte vara den arma stackaren som satt och fixade ihop hemsidor åt det brittiska kungahuset. För någon har gjort en riktig tabbe – eller? 

Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, beräknas nämligen föda sin lilla bebis vilken dag som helst. 

Vilket namn den lilla krabaten kan få har det också spekulerats vilt i – och i höstas skrev Nyheter24 om hur namnen Diana, Arthur och Alice är favorittippade.

Detta då både Meghan och maken prins Harry bestämt hävdat att de inte vet om de ska få en dotter eller son. 

Meghan Markle och prins Harry blir föräldrar närsomhelst. Bildkälla: Stella Pictures.

Missen på hemsidan kan avslöja namnet

Det amerikanska magasinet People pratade då med bookmakern William Hill som jobbar för Ladbrokes. Han gissade på namnen Victoria, Alice och Elizabeth om de skulle få en dotter. Blir det en liten grabb så trodde han på namnen Albert, Arthur eller Alexander, rapporterade People då.

Och jösses så rätt han kan ha – för på kungafamiljens officiella hemsida så finns det nu tre reserverade hemsidor i namnen prins Arthur, prins James och prins Alexander, något som brittiska Daily Star var först med att avslöja.  

Om du surfar in på till exempel hemsidan www.royal.uk/prince-arthur så dirigeras du direkt till kungafamiljens startsida. Likaså om du skriver in namnen James och Alexander. 

Skriver du prince följt av -Alexander, -James eller -Arthur hamnar du på den här sidan. 

Men knappar du in ett prinsessnamn som till exempel "princess-victoria" så hamnar du på en sida med texten "Sidan kan inte hittas". 

Skriver du in till exempel princess-victoria hamnar du här...

Kanske är det här det tydligaste beviset på att Harry och Meghan väntar en son, och att han ska få något av de tre namnen. 

Eller så har vi lite is i magen och väntar och ser vad paret bestämmer sig för när tiden är inne...

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du Harry och Meghan får en son?
Tack för din röst!