Dogge Doggelito har tröttnat på singellivet.
Dogge Doggelito har tröttnat på singellivet. - Foto: Stella Pictures

Dogge Doggelito om galna ungkarlslivet: "Man har levt rövare"

Dogge Doggelito har tröttnat på "one night stands" och det vilda singellivet. Nu vill han träffa kärleken i sitt liv. – Min förhoppning är att hitta kvinnan i mitt liv, säger han till Nöjesbladet.


Artisten och Farmen VIP-aktuelle Dogge Doggelito, 43, har tröttnat på singellivet. Efter många år som ungkarl längtar han efter att träffa kärleken i sitt liv.

– Jag är trött på att ha förhållanden där man blir ihop på måndag, gör slut på fredag och nästa måndag träffar en ny. Det där är inte jag. Jag har gjort det där, varit rapstjärna hela mitt liv och träffat massor av kvinnor, frossat i kvinnor, varit mansgris och ärkesvin, säger han i Loungepodden.

Kärlekslivet präglades av "one night stands"

Dogge klev in i rampljuset under sina år med rapgruppen Latin Kings och efter några år som soloartist blev han en av Sveriges mest igenkända artister. Men framgångsåren gjorde att kärlekslivet präglades av "one night stands" och kortvariga förhållanden.

– Man har varit artist i så många år och frestelsen ligger alltid på lur, tyvärr. Det är nånting man måste lära sig att hålla sig borta ifrån. Samtidigt måste man förhålla sig till att man sjunger på kvällarna på allt från klubbar, discon och fester. Då är det svårt ibland att ha en realistisk bild av livet, säger han till Nöjesbladet.

Dogge Doggelito har tröttnat på singellivet. Bildkälla: Stella Pictures

Har varit ett "svin"

Han säger också att han har varit ett "svin" i många relationer. Att han har tagit personers kärlek för given och inte visat någon hänsyn. Men i dag menar Dogge på att han har förändrats.

– Man kan inte gå runt och såra folk och göra folk ledsna. Då ska man inte vara där från början. Men det handlar också om att älska sig själv och lära känna sig själv. 

I februari öppnade han upp om sitt misslyckade frieriförsök på Facebook. Personen som han då ville dela livet med sa nej till giftermål, vilket gjorde att han la upp ringarna till försäljning.

Har träffat en speciell person

Men nu ska Dogge ha träffat en "speciell" person i hans liv.

– Min förhoppning är att hitta kvinnan i mitt liv och leva ett bra liv med henne. Jag har varit artist så länge och det är mycket resande fram och tillbaka, så det har varit svårt att få till det, säger han till Nöjesbladet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Dogge kommer hitta kärleken i sitt liv?
Tack för din röst!