Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chocken: Här gifter sig Sophie Turner och Joe Jonas i Las Vegas

- 02/05/2019, 12:01 -

Sophie Turner, känd från Game of Thrones, har gift sig med artisten Joe Jonas. Spontanceremonin skedde i Las Vegas inför en Elvis-imitatör.

Vigselchock! Sophie Turner, 23, känd som Sansa Stark i Game of Thrones, har gift sig med artisten Joe Jonas, 29, under en ceremoni i Las Vegas. Det var kort efter Billboard Music Award 2019 på MGM Grand Arena som paret vigdes.

– Jag älskar dig och jag tackar gud för att han fört oss samman, säger Sophie Turner under vigseln.

Godisringar

Nyheten avslöjades i samband med en video som DJ Diplo publicerade på Instagram. Kändisparet vigdes av en Elvis-imitatör i staden som aldrig sover, enligt Daily Mail.

Och det var inga dyra ringar de satte på varandras fingrar, utan ringar gjorda av godis. Elvis instruerade  GoT-stjärnan att kyssa ringen, men istället slickade hon sötsaken till maken Joes förtjusning.

Sophie Tuner och Joe Jonas
Sophie Turner och Joe Jonas gifte sig i Las Vegas. Bildkälla: DJ Diplo/Instagram

"Jag lovar att aldrig lämna dig"

Under vigseln, på uppmaning av Elvis-kopian, sa de till varandra: 

– Jag lovar att aldrig lämna dig. Jag kommer älska dig för alltid.

I videon ser man Joe jonas, känd från "Jonas Brothers", kyssa bruden till gästernas glädjejubel.

Det spontana (?) bröllopet var motsatsen av Joe Jonas broder Nicks ceremoni, som gifte sig med Priyanka Chopra, 36 i ett lyxigt fyradagarsbröllop i Indien i december 2018.

Chopra har blivit nära vän med Turner och var hennes brudtärna under vigseln. I videon kan man se de båda krama varandra efter att GoT-stjärnan kysstes av Joe.

Kändisparet har varit ett tillsammans sedan 2016 och förlovade sig i oktober 2017.

Kommer Sansa Stark dö i Game of Thrones?