Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emilia Wahlund pekas ut som Marcelo Peñas nya flirt

- 03/05/2019, 13:13 -

Marcelo Peña ser ut att ha hittat en ny flamma, nämligen Emilia Wahlund.

Det var i början av maj i år som Paradise Hotel-profilen Nina Glimsell gick ut i en video och berättade att det tagit slut mellan henne och Marcelo Peña, 28. Det före detta paret träffades inne i PH 2018 och blev snabbt förälskade. Men relationen på utsidan av lyxhotellet skulle komma att bli allt annat än harmonisk. 

Marcelo & Nina
Nina och Marcelo blev förälskade i Paradise Hotel. Men saker gick inte till på sättet hon trodde. Bildkälla: Viafree

Nina flyttade in hos Marcelo och allt var frid och fröjd. Men när programmet började sändas blev det inte riktigt som planerat. 

– Jag hade föreställningen om att vi skulle se vår kärlekshistoria spelas upp från hotellet. Att det skulle bli någonting vi skulle se tillsammans och kunna skratta och mysa till. Men så blev det ju inte. Det som hände var att jag istället fick se grejerna han gjort där inne bakom min rygg. Så jag slutade ju titta efter mindre än halva säsongen och har fortfarande inte sett det, berättar hon nu i podden "I sanningens namn".

Enligt Nina var det en del andra saker som hände på vägen, och till sist gjorde paret slut. 

Hon pekas ut som Marcelos nya flirt

På sociala medier har det nu kunnat skymtas att Marcelo träffat en ny flamma, nämligen Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 19. Paret har ännu inte sagt att de är tillsammans, men gått ut med att de hänger. Marcelo kommenterar även flitigt på Emilias bilder med både hjärtan och eldflammor. 

Emilia Wahlund
Emilia har setts umgås med Marcelo: Bildkälla: Emilia Wahlund