- Foto: Stella Pictures / TRIP

Meghan Markle håller på att föda sitt barn

Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, håller på att föda sitt barn. Det uppger Sky News. Meghans värkar ska ha satt igång under morgonen, och vid sin sida har hon självklart maken prins Harry.


Meghan Markle håller i skrivande stund på att föda sitt barn, det uppger både Sky News och The Sun. 

Meghan, 37, och prins Harry, 34, gifte sig den 19 maj 2018. Efter bröllopet blev Meghan hertiginna av Sussex, och den 15 oktober meddelade Meghan och Harry den glada nyheten – de skulle bli föräldrar.

Paret berättade att bebisen ska komma i vår, och det har spekulerats om slutet av mars eller början av april. Idag, måndag den 6 maj 2019, så beräknas Meghans bebis födas. Enligt The Sun så har värkarna satt igång. Födseln äger rum på slottet Windsor.

– Det var tidigt imorse som hertiginnan fick värkar. Hertigen var vid hennes sida, säger hovreportern Rhiannon Mills till Sky News. Det brittiska kungahuset bekräftar uppgifterna. 

Meghans mamma Doria Ragland ska även hon befinna sig med sin dotter. 

Prins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures

Enligt Daily Mail så har Meghan gått en vecka över tiden, något som är väldigt vanligt. 

Harry och Meghans barn kommer att bli den sjunde i tronföljden – men bebisen kommer inte få titeln prins/prinsessa. Detta efter en regel som infördes 1917. 

För att Harry och Meghans barn ska få den titeln så måste drottning Elizabeth gå in och ändra det.  

Efter födseln ska hela familjen flytta till Frogmore Cottage vid slottet Windsor.

Meghan Markle blir snart mamma! Bildkälla: Stella Pictures.

Paret har ännu inte berättat vad bebisen kommer att heta, men det har tidigare spekulerats i väldigt traditionella namn som Alice, Arthur, Philip, Victoria och Diana. Det sistnämnda namnet skulle då vara en hyllning till Harrys nu avlidna mamma, prinsessan Diana. 

Det namn som är minst troligt att bebisen får är Samantha, då Meghans syster heter det. Som bekant har Meghan en väldigt komplicerad relation till både sin pappa Thomas och systern Samantha.

Det kan dröja upp till en månad innan vi får veta vad bebisen kommer att heta. Till det finns flera anledningar, skriver magasinet Town and Country.

– Kungligheter måste överväga det stora ansvaret att namnge en ny medlem i familjen och jag tror att de vill vara hundra procent säkra på sitt val innan de meddelar namnet offentligt och därmed säkrar bebisens plats i historien, säger Victoria Arbiter som är hovreporter för CNN.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

idag 13:44
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.