Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson berättar för Nyheter24 hur det sett ut med kosten under de hårda träningsveckorna i Let's Dance. - Foto: Instagram/sigridbernson

Robin och Sigrid om dieten under Let’s Dance: ”Mata honom”

TV4:s succéprogram Let’s Dance har nu pågått i hela åtta veckor och inneburit stenhård träning för deltagarna. Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har hållit sig kvar i tävlingen och berättar för Nyheter24 hur det ser ut med kosten under träningsveckorna.


I kväll går det åttonde programmet av Let's Dance av stapeln och en som hållit sig kvar i tävlingen är Robin Bengtsson, 29, som dansat tillsammans med Sigrid Bernson, 30. 

De har verkligen vunnit juryns och tv-publikens hjärtan under de senaste veckorna. Och det är givetvis stenhård träning som ligger bakom deras prestationer på dansgolvet under fredagarnas direktsändningar av Let's Dance.  

”Vi får börja mata honom”

Nyheter24 träffade Robin Bengtsson och Sigrid Bernson efter onsdagens repetition och frågade hur det ser ut med deras kosthållning nu när de tränar så mycket. 

– Vi är dåliga på det. Vi brukar ofta hoppa över lunch. Så det blir en massa små mellanmål istället, som keso, knäckebröd och banan, säger Robin Bengtsson till Nyheter24. 

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson hoppar ofta över lunchen, men det blir många mellanmål i stället. Bildkälla: Instagram/sigridbernson

Robin säger att Sigrid nog har bättre koll på kost än vad han har. 

– Ja, det har jag nog. Du äter ju typ lika mycket som jag äter. Och du borde nog äta mer än vad jag äter. Jag tror att du ligger lite i underskott alltså. Vi får börja mata honom, säger Sigrid Bernson. 

I fredagens direktsändning av Let’s Dance kommer Sigrid och Robin att tolka musikalen Grease i en Pasodoble. 

Se Nyheter24:s intervju med Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i klippet ovan! 

Let’s Dance sänds fredagar 20:00 i TV4.  

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Let's Dance?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?