Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robin och Sigrid om dieten under Let’s Dance: ”Mata honom”

- 10/05/2019, 16:19

TV4:s succéprogram Let’s Dance har nu pågått i hela åtta veckor och inneburit stenhård träning för deltagarna. Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har hållit sig kvar i tävlingen och berättar för Nyheter24 hur det ser ut med kosten under träningsveckorna.

I kväll går det åttonde programmet av Let's Dance av stapeln och en som hållit sig kvar i tävlingen är Robin Bengtsson, 29, som dansat tillsammans med Sigrid Bernson, 30. 

De har verkligen vunnit juryns och tv-publikens hjärtan under de senaste veckorna. Och det är givetvis stenhård träning som ligger bakom deras prestationer på dansgolvet under fredagarnas direktsändningar av Let's Dance.  

”Vi får börja mata honom”

Nyheter24 träffade Robin Bengtsson och Sigrid Bernson efter onsdagens repetition och frågade hur det ser ut med deras kosthållning nu när de tränar så mycket. 

– Vi är dåliga på det. Vi brukar ofta hoppa över lunch. Så det blir en massa små mellanmål istället, som keso, knäckebröd och banan, säger Robin Bengtsson till Nyheter24. 

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson hoppar ofta över lunchen, men det blir många mellanmål i stället. Bildkälla: Instagram/sigridbernson

Robin säger att Sigrid nog har bättre koll på kost än vad han har. 

– Ja, det har jag nog. Du äter ju typ lika mycket som jag äter. Och du borde nog äta mer än vad jag äter. Jag tror att du ligger lite i underskott alltså. Vi får börja mata honom, säger Sigrid Bernson. 

I fredagens direktsändning av Let’s Dance kommer Sigrid och Robin att tolka musikalen Grease i en Pasodoble. 

Se Nyheter24:s intervju med Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i klippet ovan! 

Let’s Dance sänds fredagar 20:00 i TV4.  

Tittar du på Let's Dance?