Skandalerna bakom Hela kändis-Sverige bakar.
Skandalerna bakom Hela kändis-Sverige bakar. - Foto: Stella Pictures, Pixabay

Profilernas sjukaste rubriker i Hela kändis-Sverige bakar

I kväll är det premiär för Hela kändis-Sverige bakar och innehåller många färgstarka profiler. Men många har hamnat i blåsväder. Nyheter24 har listat några av dem här!


I kväll är det säsongspremiär för bakprogrammet Hela kändis-Sverige bakar. Vi kommer se kända profiler göra olika sorters tårtor och kanske bränna en och en annan kaka i det barnvänliga programmet. Men det kanske inte alla vet om är att många av kändisarna har varit i blåsväder genom åren.

Nyheter24 har listat några av dem nedan!

Mikaela Laurén – doping och fängelsestraff

Boxaren Mikaela Laurén. Bildkälla: Stella Pictures

Den före detta boxningstjärnan Mikaela Laurén, 43, hanterade dopingklassade preparat, bland annat anabola steroider, till en tidigare känd nazist. Det skedde i en period (år 2005) när hon var i ekonomisk kris och utan jobb. 

Laurén åtalades också för vapenbrott när polisen hittade två gaspistoler och ammunition i hennes lägenhet. Hon blev senare dömd för brotten och avtjänade fängelsestraff i ett år och två månader, enligt Expressen.

Niclas Wahlgren – uppbrottet med Laila Bagge

Skådespelaren och artisten Niclas Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

Efter inspelningen av Let's Dance 2009, så blev Niclas Wahlgren, 53, och Laila Bagge, 46, ett par. Tillsammans fick de sonen Kit, 7. Men 2014 valde Bagge att lämna sin make efter att tröttnat på honom. 

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan, sa han i Aftonbladets podcast @Aftrus, vilket Hänt skrev om.

Ellen Bergström – exets misshandel

Skådespelaren och radioprataren Ellen Bergström. Bildkälla: Stella Pictures

I en intervju med Aftonbladet avslöjade skådespelaren och radioprataren Ellen Bergström, 29, att hon hade blivit utsatt för misshandel av sin före detta pojkvän. 

– Han hade aggressiva tendenser men då var det mest glåpord och svartsjuka, först efter ett år blev det fysiskt. Efter att vi gjort slut gick jag tillbaka till honom igen ett halvår senare, jag kände att jag fortfarande var i hans grepp, sa hon då.

Patrick Ekwall – hånades av Zlatan

Sportjournalisten Patrick Ekwall. Bildkälla: Stella Pictures

Sportjournalisten och programledaren Patrick Ekwall, 53, har under många år följt det svenska landslaget i fotboll. Men kompis med världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, 37, det blev han riktigt aldrig och hånades vid ett tillfälle av anfallsspelaren. Under en intervju efter en match mot Lettland tyckte Zlatan att Ekwall luktade illa.

– Vad fan har du för parfym? Du luktar illa, säger Zlatan i intervjun med Ekwall.

Hela kändis-Sverige bakar sänds i kväll klockan 20.00 på TV4. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du följa Hela kändis-Sverige bakar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.