Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Profilernas sjukaste rubriker i Hela kändis-Sverige bakar

- 14/05/2019, 14:20

I kväll är det premiär för Hela kändis-Sverige bakar och innehåller många färgstarka profiler. Men många har hamnat i blåsväder. Nyheter24 har listat några av dem här!

I kväll är det säsongspremiär för bakprogrammet Hela kändis-Sverige bakar. Vi kommer se kända profiler göra olika sorters tårtor och kanske bränna en och en annan kaka i det barnvänliga programmet. Men det kanske inte alla vet om är att många av kändisarna har varit i blåsväder genom åren.

Nyheter24 har listat några av dem nedan!

Mikaela Laurén – doping och fängelsestraff

Mikaela Laurén
Boxaren Mikaela Laurén. Bildkälla: Stella Pictures

Den före detta boxningstjärnan Mikaela Laurén, 43, hanterade dopingklassade preparat, bland annat anabola steroider, till en tidigare känd nazist. Det skedde i en period (år 2005) när hon var i ekonomisk kris och utan jobb. 

Laurén åtalades också för vapenbrott när polisen hittade två gaspistoler och ammunition i hennes lägenhet. Hon blev senare dömd för brotten och avtjänade fängelsestraff i ett år och två månader, enligt Expressen.

Niclas Wahlgren – uppbrottet med Laila Bagge

Niclas Wahlgren
Skådespelaren och artisten Niclas Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

Efter inspelningen av Let's Dance 2009, så blev Niclas Wahlgren, 53, och Laila Bagge, 46, ett par. Tillsammans fick de sonen Kit, 7. Men 2014 valde Bagge att lämna sin make efter att tröttnat på honom. 

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan, sa han i Aftonbladets podcast @Aftrus, vilket Hänt skrev om.

Ellen Bergström – exets misshandel

Ellen Bergström
Skådespelaren och radioprataren Ellen Bergström. Bildkälla: Stella Pictures

I en intervju med Aftonbladet avslöjade skådespelaren och radioprataren Ellen Bergström, 29, att hon hade blivit utsatt för misshandel av sin före detta pojkvän. 

– Han hade aggressiva tendenser men då var det mest glåpord och svartsjuka, först efter ett år blev det fysiskt. Efter att vi gjort slut gick jag tillbaka till honom igen ett halvår senare, jag kände att jag fortfarande var i hans grepp, sa hon då.

Patrick Ekwall – hånades av Zlatan

Patrick Ekwall
Sportjournalisten Patrick Ekwall. Bildkälla: Stella Pictures

Sportjournalisten och programledaren Patrick Ekwall, 53, har under många år följt det svenska landslaget i fotboll. Men kompis med världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, 37, det blev han riktigt aldrig och hånades vid ett tillfälle av anfallsspelaren. Under en intervju efter en match mot Lettland tyckte Zlatan att Ekwall luktade illa.

– Vad fan har du för parfym? Du luktar illa, säger Zlatan i intervjun med Ekwall.

Hela kändis-Sverige bakar sänds i kväll klockan 20.00 på TV4. 

Kommer du följa Hela kändis-Sverige bakar?