Lancelot Hedman Graaf
Lancelot Hedman Graaf brukar skoja till det lite när han är ute och festar. - Foto: TT/Stella pictures

Lancelot Hedman Graaf om utelivet: ”Spottar Vodka Redbull på folk”

Lancelot Hedman Graaf är högaktuell med sin medverkan i TV4:s Let’s Dance. För Nyheter24 berättar han om hur den perfekta utekvällen ser ut och vad han brukar göra för att få till det där lilla extra för en lyckad kväll.


I fredagens sändning av Let’s Dance är det dags för kvartsfinal – och en som hållit sig kvar så här länge i tävlingen är Lancelot Hedman Graaf

Lancelot kommer i vanlig ordning dansa loss med partnern Linn Hegdal och paret kommer bjuda på både en Rumba och en Cha Cha på fredagskvällen. 

Höjer tempot med Stureplan

Lancelot berättar för Nyheter24 att han inte går ut så ofta nu när han tävlar i Let’s Dance. Men när han väl kör en helkväll börjar den med att dricka några öl med vännerna och sedan går de någonstans för att äta en bra middag.  

– Man sitter där till stängning, sedan kanske man vill höja tempot lite och drar någonstans med lite mer drag. Sen är man väl ute på någon nattklubb på Stureplan, säger Lancelot till Nyheter24. 

Lancelot Hedman Graaf gillar att ställa till med ett och annat bus under sina utekvällar på Stureplan. Bildkälla: Stella pictures

"Råka" spilla drinkar

För att få till det där lilla extra under utekvällen brukar Lance gilla att skoja till det. Det är något som inte uppskattas av alla och kan bli lite obekvämt för den som blir utsatt för hans små spratt. 

– Mot mina kompisar brukar jag ibland vara en gnutta oskön. Jag brukar låtsas att jag är packad, viska i deras öra och spilla min drink i deras knä. Det är kul att göra det här på folk man inte känner så jättebra, de blir riktigt obekväma, säger Lancelot. 

Spottar i örat

Men att ”råka” spilla drinkar är inte det enda hyss Lance har för sig under utekävllarna. 

– På mina polare brukar jag också ta lite Vodka Redbull i munnen, säga "får jag viska en grej", sen spotta ut i örat. Lite såna fylleskoj brukar jag göra. 

Se Nyheter24:s intervju med Lancelot Hedman Graaf i klippet ovan! 

Let's Dance direktsänds på TV4, fredagar 20:00. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du vara störig på krogen?
Tack för din röst!