Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här kommer skådespelarna göra efter Game of Thrones

- 21/05/2019, 14:15

Det sista avsnittet av Game of Thrones har nyligen släppts, men vad kommer skådespelarna i serien göra nu? Nyheter24 har tagit reda på svaren!

Puh! Nu har Game of Thrones fått sitt slut efter att det sista avsnittet av den åttonde säsongen har släppts. Men vad kommer skådespelarna i succéserien att hitta på nu egentligen? Nyheter24 har tagit reda på svaren med hjälp av Refinery29.

Kit Harrington

Kit Harrington
Bildkälla: Stella pictures

Kit Harrington, 32, som spelar Jon Snow, har inga riktiga planer för sin framtida skådespelarkarriär. För Entertainment Weekly berättade han att han kommer ta tid för sig själv för att komma bort från rampljuset. 

Emilia Clarke

Emilia Clarke
Bildkälla: Stella pictures

Modern till alla drakar, Daenerys Targaryen, Emilia Clarke, 32, har ett flertal projekt på gång. Hon spelar en roll i thrillern Above Suscpicion, som dock inte har ett premiärdatum ännu. Däremot är hon med i kärlekskomedin Last Christmas som släpps lagom till jul senare i år.

Maisie Williams

Maisie Williams
Bildkälla: Stella pictures

Arya Stark kommer fortsätta i thrillerspåret i om med hennes roll i den kommande filmen The Owners. Skådespelaren Maisie Williams, 22, ska även medverka i Marvels nya film The New Mutants, som släpps 2020.

Sophie Turner

Sophie Turner
Bildkälla: Stella pictures

Nygift och många bollar i luften. Det är kortfattat vad Sophie Turner, 23, som spelar Sansa Stark, har på agendan. Skådespelaren kommer dessutom spela Dark Phoenix  i den nya X-Men-filmen, Apocalypse, som släpps i sommar. 

Lena Headey

Lena Headey
Bildkälla: Stella pictures

Lena Headey, 45, som spelar Cersei Lannister har flera filmprojekt på gång. Hon är med i filmen The Flood, som släpps i sommar, tillsammans med en annan GoT-skådis, nämligen Iain Glen, 57, som spelar Jorah Mormont i serien. Hon spelar också in filmerna Crooks och Gunpowder Milkshakes.

Nikolaj Coster-Waldau

Nikolaj Coster-Waldau
Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Jaimie Lanniser, spelad av den danska skådespelaren Nikolaj Coster-Waldau, 48, är aktuell för fyra nya filmer. Bland annat polisthrillern, Domino, som kommer ut i sommar, där även GoT-stjärnan Melisandre, spelad av Carice van Houte, 42, är med. 

Peter Dinklage

Peter Dinklage
Bildkälla: Stella pictures

Den älskvärde Peter Dinklage, 49, som spelar karaktären Tyrion Lannister, är också med i fyra kommande filmer. Han ska bland annat spela rösten i två animerade filmer – Croods 2 (som kommer ut julen 2020) och The Angry Birds Movie 2. Dessutom ska han skådespela i filmerna The Dwarf och The Thicket.

Är du taggad på att se GoT-stjärnorna i andra roller?