Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Råttkalabalik i Robinson: ”Härjade runt med en käpp helt loco”

- 22/05/2019, 16:16

Finalen av Robinson närmar sig med stormsteg. Men när de sista deltagarna åker på en nostalgisk resa så slutar det i en råttkalabalik.

I veckan är det äntligen dags för årets Robinsonvinnare att utses och i prispotten ligger på hela 500 000 kronor. 

Trots att vi är närmar oss finalen börjar de sista deltagarna att slappna av i tävlingen under en nostalgisk resa. Det kanske inte var det klokaste, då deltagarna råkar hamna i en stor konflikt.

"Härjade runt med käpp"

Fia Grönberg, 22, säger i kvällens avsnitt att Bonnie Almerstedt, 45, har varit väldigt gnällig och inte hjälpt till så mycket under de senaste dagarna. 

– I natt gick Bonnie ju helt "loco" på råttor och möss och störde alla andras sömn väldigt mycket, säger Fia Grönberg. 

De andra i gruppen verkar märkbart irriterade på Bonnie och de oväsen som hon fört under natten. Hon hade nämligen slagit runt med en käpp efter råttorna. 

– Vi andra kände nog bara ’håll käften’. Hela Robinson har präglats av dålig sömn på grund av din råtträdlsa, säger Linn Lund, 29, till Bonnie. 

Robinson
Efter råttkalabalik uppstår riktigt dålig stämning mellan deltagarna i kvällens avsnitt av Robinson. Bildkälla: TV4

Linn fortsätter och säger att Bonnie har härjat sedan dag ett och stört varenda en som försökt sova. Bonnie slår ifrån sig kritiken och menar på att Linn förhärligar sig själv. 

– Sjävförhärligande av dig att tänka att jag skriker hjälp och stör din sömn. Verkligen extremt omtänksamt av dig, säger Bonnie med ironisk ton. 

Bonnie tillägger att hon är en för gammal höna för att bli hackad på som en kyckling. 

– De får välja någon annan att hacka på nu. Det är bara för dem att backa, backa! säger Bonnie. 

I klippet ovan kan du se konflikten som uppstår efter råttkalabaliken! 

Se hela avsnittet av Robinson i kväll 19.30 på TV4 och TV4 Play. 

Är du rädd för råttor?