Stockholm

Ex On The Beach-profilens plötsliga ansiktsförvandling efter rumpoperationen

Det var för ett par veckor sedan som Ex on the beach-profilen Julia Markham åkte iväg till Turkiet för att genomgå en avancerad operation. Det hela gick bra men någonting profilen inte förberett sig på – var hur ansiktet skulle komma att påverkas.


Julia Markham, 23, är en av deltagarna i årets säsong av ”Ex on the beach” och har kommit att bli en av de färgstarkaste deltagarna i båda säsongerna hon varit med i. Med sin spralliga personlighet och frispråkighet när det kommer till sex så har hon fångat publikens intresse från dag ett. 

Julia är en av Ex on the beach Sveriges mest framstående profiler. Bildkälla: Julia Markham Instagram

I denna säsong träffade hon även sin nuvarande pojkvän, Niklas Åkerlund, 25, och tittarna har fått se profilernas kärlek växa fram i TV-rutan. 

Genomgått en operation

Någonting som blivit allt vanligare i influenservärlden är att profilerna gör samarbeten med kliniker utomlands. Profilerna får billigare operationer i utbyte mot att de gör reklam för kliniken. 

Julia berättade nyligen på sin Instagram om valet kring att genomgå en så kallas "brazilian buttlift". Detta betyder att man tar fett från rygg och mage och placerar det i höfter och rumpa. 

Julia Markham filmade efter sin operation. Bildkälla: Youtube

– Det går inte att träna till sig höfterna som jag önskar. Därför var det här en väldigt enkel utväg att gå, berättade hon på sin Instagram. 

Efter operationen så valde Julia att dokumentera det hela på sin Youtubekanal, och visade då även upp bieffekterna från operationen – nämligen svullnaden. 

– Jag är fortfarande svullen överallt. Kolla bara på mitt ansikte. Men det sjuka är att det var en tjej här innan mig som var så svullen att hon inte kunde se. Jag kan ju iaf se vart jag går. Men det kommer allt eftersom att klinga av, berättar hon i klippet. 

"En person dog på operationsbordet"

Men det är viktigt att veta om komplikationerna som kan uppkomma under denna typen av operation. Anna -Lisa Herascu, som även hon varit med i Ex on the beach, gjorde en likadan operation fast på en annan klinik. Där hade en patient dött på operationsbordet bara en vecka innan hennes operation, detta berättade hon i podden "I sanningens namn". 

Här kan du lyssna på hela avsnittet.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.