Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nour El Refais gravidlycka: Väntar barn med Henrik Schyffert

- 02/06/2019, 19:59 -

Komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert väntar barn tillsammans. På Instagram visar El Refai stolt upp sin babybula.

Gravidlycka! Komikern och skådespelerskan Nour El Refai, 31, är gravid med Henrik Schyffert, 51. Det avslöjade El Refai på Instagram under söndagskvällen. 

"Presenterar stolt min femmånadersbula!", skriver hon inledningsvis. 

Och fortsätter:

"Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning. Nu vet ni! Men säg inget! Ska berätta för Henrik ikväll. Det är han som är pappan!". 

En stolt mama-to-be visar upp babykulan. Bildkälla: Instagram/Nourbilder

Parades ihop via en gemensam vän

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i sex år. 

Tidigare i år gästade El Refai Mårten Anderssons podcast "Raw comedy-podden", och då berättade hon att hon och Schyffert parades ihop via en gemensam vän över en middag. 

Intresse uppstod direkt, men paret höll sin relation hemlig i två år. 

– Det var ändå ballt att vi lyckades hålla det hemligt så jävla länge. I över två år var det ingen som visste något. Det var kul, man sågs på olika destinationer i världen, berättade Nour El-Refai i podden