Kenzas stalker dök upp utanför porten: "Hade åkt från Italien"

- 05/06/2019, 10:09 -
1 av 2

2 av 2

Kenza Zouiten Subosic var nyligen med om ett mardrömsdygn. Under tisdagskvällen dök en man som länge förföljt henne upp utanför hennes port. Polis tillkallades och mannen omhändertogs.

Det är få som lyckats undgå Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks bebislycka som de gick ut med i börja av året. Paret hade då gått igenom en lång kamp för att bli gravida då Kenza några månader innan fått reda på att hennes kropp börjat gå in i klimakteriet – redan i 20-årsåldern. 

Mot alla odds blev paret gravida och det är beräknat att den lille krabaten ska kika ut vilken dag som helst nu. 

Aleks och Kenza
Paret visade upp sin gravidlycka på Instagram. Bildkälla: Instagram

Men mitt i alla lycka så har paret nu utsatts för någonting extremt obehagligt. 

"Åkt från Italien"

Under gårdagskvällen dök en man (som varit efter Kenza tidigare) upp utanför parets port i Vasastan. 

"Jag är så jäkla ledsen. Nu ikväll har vi behövt handskas med en gammal stalker som kommit hit från Italien för att leta reda på mig. En man i 40-årsåldern som för några år sedan skickade brev, trosor, mail, ringde…. Trodde allt var över men nu dök han upp här. Här i Vasastan",skriver hon på sin blogg.

Det hela slutade med att mannen ringde Aleks 32 gånger, vilket gjorde att Alekz tillslut sprang ut på gatan och tog fast mannen tills polisen kom. Mannen berättade då att han är kär i Kenza och han hade mobilen full av bilder på henne och gravidmagen. 

Kenza har en stalker efter sig
Maken Aleks fick nog och sprang ut och tog fast mannen. Bildkälla: Instagram

"Vet inte vad som kommer hända nu eller vad som kommer hända med anmälan. Jag hoppas han åker tillbaka och aldrig hör av sig igen. Polisen var iallafall väldigt förstående och tog detta på stort allvar, sa att jag måste ringa dem igen vid minsta lilla kontakt", skrev hon och fortsatte. 

"Jag berättar detta här för att markera att detta inte är okej, och jag känner mig lite tryggare när jag vet om att alla ni vet detta också", avslutade hon.